Vägen till lycka

Då var det schlutt!

Söndag och sista dagen på lovet. Jag har ine pluggat ett skit detta lov och det känns jävligt skönt men har även en liten ångest någonstans där inne i kroppen. Det har varit najs att vara ledig, gick dock för snabbt och hade inte så roligt förrän de sista dagarna på lovet då det blev flippination så att säga! Nu väntar jag bara på påsklovet.

Igår hade ju Milan en liten small party med dinner, booz och great people. Kom lite sent för att visa att fint folk kommer alltid för sent och Lambert ville visa att han var extra fin så han kom över 2 timmar för sent. Började hinka typ efter fem någon gång vilket gjorde att man var dragen rätt så tidigt och när vi senare skulle in till stan började flippet släppa. Stack till ågatan för att sänka lite mer och invänta resten av people. Ali haffa guzzar och Sirre gjorde knaas där.

Vissa ville till Pitch Black andra till Platå så andra stack till Platå och vissa till Pitch. Mötte allt o alla däribland bror som went crazyy! Vi hann vara inne i Platå i över en timma innan ens de andra hade hunnit komma in på andra stället så vi tänkte dra dit men det sket vi senare i. Tiden gick och senare var det schlutt.

Hur och när vi kom hem är en annan femma...

Estelle ft. Kardinal Offishall - Freak (Prod. By David Guetta)
2010-02-28 @ 19:07:14 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Såjaa, det är ej över än!

När man trodde att man skulle bli av med snön så börjar det snöa ännu mer, WOHOO! Igår mådde man lite suris i bukis efter torsdagens galna kväll så det blev en lugn men trevlig dag. Fick fin besök av cousins and friends så blev middag med familiy!

Var skeejt trött men kunde ändå inte somna så var vaken till kanske fem tiden någon gång:S. Grattis till Sweden som tog guld i curlingen inatt då, trodde dock att Kanada skulle vinna men vinden vände som tur var.

Idag blir det parteey för fullt. Ska snart iväg för att fixa snabba ärenden och därefter bär det av till Milans 20 years fest. Börjar tydligen tidigt så kommer börja hinkaa tiiidiigt azzz! Jag känner på mig att även denna kväll kommer bli galant då det blir en dunder utgång med family också!

Nostalgi ?

Aa...till max!

Nu köör viii

2010-02-27 @ 13:57:36 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Idag är det min dag!

Idag är det ju inte vilken dag som helst liksom, det är ju faktist min födelsedag!!!
Igår blev det flippination at high level! Började med att jag och Slim åkte in till stan, mötte upp Manne och käka lite. Därefter mötte vi upp födelsedagsbarnet Milan som fyllde år igår och hans gäng. Gjorde min chickmagnet walk in till Sliver where it was about to happen. Det var bra med folk och jag väntade bara tills Milans dag skulle bli över så jag också kunde fira lite 8-) Klockan slog 12, raketer smälldes, discoljusen gjorde knas, Cristal sprutades all over the place och MTV kom och intervjua mig och följde efter mig resten av kvällen...eller?

Aja min big bro sa att han inte kunde komma med, senare slänger han tillsammans med Sevak och Denis gangstawalken ner för trapporna och ger mig en surprise! De kastar lappar, drinks och allt möjligt på miig och det blev 1, here comes the 2 to the 3 to the 4, Everybody drunk out on the dance floor.
Katterna weeent crazyyy, helt galet!

Man märkte verkligen av att det var Milans och min dag/dagar. Han håva in lapparna på BJ bordet och jag hitta dem på marken innan hemgång! Det var en awsome kväll som slutade perfekt. Synd att inte Mårten Gåås och Maxianus kunde närvara bara. Slim och jag tog limmon hem sen däcka snurrig as hell.

Denna gamla godingen får representera kvällen.


Tackar manne för att han glömde kameran och tog så fina bilder av denna evening!

2010-02-26 @ 15:47:33 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tonight's gonna be a good night

Kommer precis hem från ärenden på stan, inte många minusgrader ute men ändå piskar kylan en i ansiktet. Han även med en kort chailattepaus innan det bar av hemåt. Nu taggar jag för fullt och försöker klura ut vad man kan ha på sig, finns inget nytt och snyggt jeffla fifaan!

2010-02-25 @ 20:22:34 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagens blooper

HAHAHAHA, jag sa tidigare att det är tanken som räknas och här har vi ett sådant exempel som kan klassas i den kategorin. Den här vise mannen hade fått för sig att jag och Milan fyllde år på samma dag. Han hade verkligen lagt ner tid och känslor på nedanstående inlägg, blev lite synd om honom när han fick reda på att jag fyller år imorgon och inte idag. Det roligaste var dock hur han försökte slingra sig undan och försöka komma på en ursäkt hahaha, vilken killee alltså <333

2010-02-25 @ 16:48:08 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


You take me round and round

Har fått många önskemål om att jag ska lägga upp vad jag har för storlekar så ni vet vad ni ska köpa och så vidare, så here you go:
Skor:
 41 men kan även ha 40 beroende på skomodell (storlek 7.5 om typ någon köper med sig från typ NY eller så)
Byxor: typ 30/32 kanske?
Skjortor: Medium oftast
Tishor: föredrag Large för en lite friare passform
Tröjor: Medium - Large (beror ju på liksom helloow?)
Sedlar: Föredrar helst de stora gråa lapparna, där gubben med grovt skägg finns med men rödingarna är rätt fläshiga dem med.
Om man ska samanfatta det hela så kan man väl säga att jag gillar oversize...

Den här kvällen kommer att bli mycket awsooome tror jag. Födelsedagsfirande för bratskin fram till 12 och därefter firar vii mig dåå, ohoooj. Till all the ladies som kommer kasta Er själva till mig, ikväll är det som alltid ni som bjuder oss two på drinks. Det duger väl med hennessy, cristal or what so ever, it's the thought that counts...eller?
Ny houseplaylist uppe! Ni finner den som tidigare till höger i menyn >>>>>

 
2010-02-25 @ 13:26:42 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Turn Up The Energy In NYC

Först och främst vill jag bara påpeka att jag var först med att gratta Milan både skriftligt och muntligt som jag alltid är! Sedan vill jag berätta vad som hände mig inatt, fick sms från New York innan jag skulle sova. Denna omänskliga person berättade att de precis befann sig på Black Eyed Peas The E.N.D World Tour i Madison Square garden

Turn Up The Energy In NYC
 konserten med Black Eyed Peas themselves hade med sig Ludacris, LMFAO och som speciell guest David Guetta! Är ju inte lite avis, nej nej...så stick o brinnAja slutpratat om det, ikväll blir det flipperspel mentally så att säga. Grabbarna är samlade och vi får även fint besök av svensken Mårten Gåås, det här blir feejna graajjor!
2010-02-25 @ 11:41:31 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Milan Jovanovic

Det här inlägget är tillägnat till en sann, trogen och älskad vän. Inte vilken vän som helst utan en av mina bästa! Namnet är Milan Jovanovic. Här har vi mannen som lämnar sin ungdom och tar sitt första kliv ut i vuxenvärlden nu när han fyller 20 bast...eller?

Minns inte riktigt första gången vi började snacka men har för mig att vi båda i årskurs 4-5 någon gång spelade CS och från ingenstans hamnade på samma server. Han frågade om det var min bror som körde och jag frågade detsamma om det var hans bror som körde men så var ju inte fallet. Vi fick connection och blev ett team och utrota alla terrorister tillsammans därefter. Dagarna gick och åren passerade, senare kom vi att bli blodsbröder.

Vi har varit med om många olika minnen tillsammans, både bra och dåliga. Varit sams, osams, sams, osams och så vidare men har alltid funnit hem till varandra igen. Vi har skrattat, fällt tårar och till och med sprungit iväg från knas(farbror blå) tillsammans.

Här har vi idrottstjärnan, legenden som redan nu är stor men som större bli skall! Håller tummarna för dig och för din ljusa framtid, fastän det inte behövs. För jag vet att du kommer komma dit du vill så länge du själv vill det bror.
 
HA DEN ÄRAN PÅ 20 ÅRS DAGEN BRATSKI!

  

2010-02-24 @ 23:57:31 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Minttu Black

Och så var det lite värme ja...
Inna - Love (Electrical Brothers Bootleg Remix 2010)

Visby 09
2010-02-24 @ 12:27:53 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


I'm waiting

Har suttit och väntat i över en timma på att Milan ska ringa men har han gjort det?Njeee...

Milan: Ska vi till simhallen imorgon och åka rutschkana och ragga brudar?
Roy:Hmm, jaa det kan vi väl om du så gärna vill. Tidigt isånnafall. När drar vi?
Milan: Ehm vid lunch drar vi.
Roy: När är din lunch?
Milan: klockan 5 typ.
Roy: Okej men ring mig imorgon vid klockan 11 senast halv 12 för då är min lunch.
Milan: Amen, okej då!
Roy: Jag vet ju att du inte kommer ringa men det är lite roligt att ha det sagt.
Milan: Haha, jag vet jag är sån men lovar ska ringa.
Roy: Ajde, sov gott.
Milan: godnatt, pusss

Att han inte kan ta och göra en förändring och faktist ringa!!! 

Har inget att göra då han har kastat knas på min dag nu, så lägger upp lite gaamla kyliga bilder.


 

2010-02-24 @ 12:14:28 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Abs för hela slanten

Alltså fyfään säger jag bara! Ni som säger att ni tränat magen hit och dit har inte tränat Er mage förns ni gått på ABS 30 kan jag påpeka. Gick ju som sagt på på första träningspasset idag och hade funderingar om att jag antingen skulle dö under passet eller efter, jag gjorde typ både och. Det var ett väldigt givande och jobbigt pass, man kände verkligen varenda muskel slita and begged for mercy. Så hädanefter mer sådant för min del.


Chamillionaire – Houston Got A Problem

DJ Khaled – Rep My City (Feat. Pitbull & Jarvis)

Jason Derulo – Encore
2010-02-23 @ 21:32:10 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Doin that gangstawalk

Blev väckt av ett telefonsamtal för någon timme sedan och trodde att jag drömde men det gjorde jag inte. Någon har gett sig på min vapendragare! Selim Al-Fuckhim har haft inbrott och de har stulit all hans miljoner med para, smycken, weed, anabolasprutor, you name it...THEY EVEN HAD THE BALLS TO TAKE OF HIS GRILLZ WHEN HE WAS SLEEPING!!!

Jag trodde inte att jag skulle behöva göra det här på ett tag, men kallar plikten så gör den. Nu ska jag göra några situps och armhävningar sen ska jag torka bort dammet från min Glock 17 and visit some bastards and push that pipe up them ass...Snoop Dogg – That Tree (Feat. KiD CuDi)

Ludacris – Sexting (diss till Tiger Woods HAHAHA)

Chrishan – Black Magic

Laws – Hold You Down

Chamillionaire – Rollin’ Lika Boss (Feat. Francisco)

E-40 – Show Me What You Working Wit (Feat. Too Short)

Jay Rock – Life Is A Cycle
2010-02-23 @ 15:44:26 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


I once was a kid all I had was a dream

2010-02-23 @ 15:03:23 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tonight, would you mind if I took off my halo

Trots att man har lov så vinner tröttheten. Dags för sänghalmen nu som avslutning på denna fina dag! Återstår att se vad morgondagen har att erbjuda...

Ne-Yo – HaloTjingeling
2010-02-23 @ 00:23:32 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Alla vill ha cash, guzzar och feta bilar

Om man samlar all protein & kalorier som finns där ute i världen och stoppar dem i min mage så stämmer det nog i skrivande stund. Jag kom nyligen hem från träning och dog av hunger, så la upp en fet talrik med ris,kött,potatis,jumboräkor you nameeee it homie!

Snart blir det att kolla in vad Nautilus har för träningspass att erbjuda imorgon, så man kanske kan ta och testa på ett pass för första gången. Om jag överlever är en annan femma...Asså, snälla kolla in hela det här klippet om Ni inte sett det innan, det är verkligen värt tiden. HAHAHA!


Cia

2010-02-22 @ 21:39:34 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


We Are The World Part 2?

Haha my cousin Jeff länka precis den här videon. Inte lika kända personer den här gången men vissa känner man ju igen från youtube bland annat. Klippet var ändå jävligt grymmt och roligt gjort och det är ju som sagt alltid tanken som räknas. Så tummarna upp för även denna tribute song.One Love
2010-02-22 @ 12:57:52 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Goder morgon i denna sal

Klockan är strax 10  jag är redan uppe, sanningen är den att jag var uppe redan vid halv 8! Fick ett samtal och nu kan jag inte somna om igen, hur typiskt är inte det?! Fucking shit.

OM jag hade varit en sån där person som planera dagarna kunde jag nu kunna planera min dag göra en to do list, men som sagt jag är ingen sådan person så I leave that work åt destiny

och på tal om destiny kan vi väl lägga upp en låt av ödets barn
                             Destinys Child - You And Me
Go morron
2010-02-22 @ 09:57:57 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Sunshine all over my room

Vakna för en timma sen och det kändes ändå som om klockan var 10 och man ville somna om. Gick dock upp, kan ju som sagt inte sova bort dagen även om man har lov, eller kanske kan man...

Igår blev det flippen. Kvällen började hos Sherwan i hans fläshiga nyinreda lägenhet tillsammans med brodern och hans vapendragare. Därefter blev det den vingliga gangsta-walken till stan och in till Platå. Folket var knas till en början men sen när det gick rykten om att vi gjorde dansgolvet droppa det in en efter en. Folket drog i mig i alla kroppsdelar och jag kunde ju inte räcka till alla if u know what I mean...

Efter lite stadsvandring och dissen av brodern tog jag en cab hem och fick en ny serbisk polare som tydligen bor i grannskapet, kanske var det Milans kusin?

Nu ska jag få i mig käket jag inte fick i mig igår tänkte jag och eftersom det inte gick utför igår klarar jag nog av en träning med en råtta som inte är värd att nämnas idag p.g.a att han körde punanination igår.   Janet Jackson – HeartBeatLove (Feat. Pitbull, Machel Montano & Rock City)
     
     Deep-Side – Bottom
     
     K. Young – Make Them Flip
     
     Justin Garner – Luv Gun
     
     J. Valentine - Nuthin Else
     
     RaVaughn Brown – Miss Chevious
     
     RL – Just Another Girl
     

Only time will tell

2010-02-21 @ 15:14:08 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Snöstorm i all ära

Oh lord, det här bådar inte gott... Det är ju typ snöstorm ute...eller? Vakna runt halv ett tiden och skulle gå upp för att öppna persiennerna och skåda dagens väder. Vad möts jag av? Jo jag ska säga Er att jag möts av miljontals av vackra små snöflingor som dansar så glatt med piruetter och volter och avslutar med landning på alla möjliga ställen och mitt fönster var ett av dem ställena. Det har blivit typ 20cm igensnöat, ska vi nå en meter innan dagen är slut? Hope so! Five days left to Milans birthday and six to mine, this is gonna be awsome, give us some more snoow.

Undrar om man lyckas ta sig någonstans idag, med hojjen kommer jag nog inte komma så långt med iallafall, nu blir det en sen frulle anyway

      
                                          The-Dream – Love King
          

latero

2010-02-20 @ 14:14:34 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Pinocchio, vilket busfrö

Hemmakväll vann överlägset, skapligt trött och har inte orkat röra en fena. Kvällen har spenderats i min säng tillsammans med Voddler. Kollade på Pinocchio som hade sina små sorgsna och roliga stunder. Somnade ett antal gånger i slutet av filmen, but don't blame me, filmen var tre timmar lång!

Klockan är snart halv tre, jag har precis borstat tänderna och har nu ingenting att göra. Då ingen rolig finns inne att snacka med är bloggen allt jag har, tack för att du finns där när jag behöver dig som mest.

Slut på ordbajsning, nu beutysleep

- Good night Roy, sleep tight!
- Good night bloggen, see you tomorrow.

2010-02-20 @ 02:30:22 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kroppsspråket säger allt

Något jag avskyr är att plugga antingen en fredag eller lördag, det ska inte finnas på kartan! Det är iallafall vad jag gjort nu de 2 närmaste timmarna...Har skrivit en essä om kroppsspråk, så numera vet jag vad alla guzzar menar när de kastar olika blickar och tecken till mig;)

Jag har varit ledig idag men ändå inte skulle man kunna säga. Jag stack in till skolan för att fixa lite fakta och skriva på min essä. Samtidigt som jag gjorde detta vänta jag in Slimmen som skulle joina träning och där körde vi våran gangsta walk och lyfte guld hit o dit och spendera över en timma i relaxen.

Och till Robin som påpeka att mina träningar alltid slutar på Hakepi. Om du läser detta, kan jag med handen på hjärtat säga att så var icke fallet idag!

Vad händer ikväll är nu frågan och svaret är ingen aningen...Faackaa uur VS hemmakväll? Låt oss se vart kylan tar mig

  

                            Jason Derulo – Love Hangover


                          Jason Derulo – Change The World

                         Jason Derulo – More Than Invisible
2010-02-19 @ 20:56:19 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Självklart är det väl så

Har Ni varit med om dagar då ni pluggat till ett prov, Ni läser och bläddrar förbi lätta saker och tänker äh det här kommer läraren inte ta med och fokuserar Er istället på de svåra grejjerna och därmed kan Ni inte den lätta delen? Jaa men det är iallafall vad som hänt mig. Idag på provet kom endast lätta G-frågor som jag hoppa över att ta in i skallen och därför omvandlades dessa till svåra MVG-frågor... Så saker och ting kan gå hörrrnii men tur var så gick det relativt bra anyway!

Nu längtar jag bara till lov, två dagar left sen ska jag  njuta som faaan. På lovet blir det det födelsedagsfirande för både mig som fyller år samt Milan som fyller dagen efter, that's what I call destiny! På tal om ingenting så är jag lika nu som alltid i behov att ett jobb, någon som kan kirra ett till mig? Vet ni om något, holla at me!

Nu har jag iallafall keekat, vilat och fått fler utgifter att betala, G-R-E-A-T! Ska iväg och träna nu för att fira detta!

Länge leve...jag
2010-02-17 @ 16:08:09 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Fettiischdagen jaoo

Ingen update p.g.a plugg, inte butplugg även om det känns som det utan pluggplugg! Orkar ingenting just nu fifaan. Imorgon har jag första provet i Rättskunskap, det får gå som det går då jag känner att vi inte gått igenom allt så mycket som behöövs, enligt mig dåråå...Har iallafall varit flitig och studerat rätt så hårt...elller?

Det är ju som sagt fettisdagen idag och jag har lyckats trycka i mig en semla innan träningen och sedan en efter, känner mig ganska så stolt ändå^^,  Nu blir det en dusch anyway, sen back to work

Något föll ner till mig från ovan, det var en semla som var gåvanChris Brown – Go Away

Chris Brown – Medusa


Adios amigos!
2010-02-16 @ 19:10:43 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


We Are The World

ASSÅ HERREGUUD MÅSTE BARA BJUDA PÅ DENNA LÅT, RIKTIGT SJUKT JÄVLA BRA!! Dagen kunde inte bli mycket bättre känner jag nu, får fan tårar när man lyssnar på den. Do as these wonderful artist, show some love for the peopleOne Love!
2010-02-14 @ 15:15:43 Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()


Throw some love in the air

Idag är det söndag men inte vilken söndag som helst utan det är ju alla hjärtans dag guys:)
De flesta tror väl att man behöver en partner att tillbringa denna dag med men jag kan säga Er att det bara är bööllshit. Huvudsaken är att man har någon man löve i sin närhet, pojkvän/flickvän, friends, familj, husdjur you name it! Då det är så vackert väder med skinande sol som tränger igenom persiennerna kan Ni ju ta med någon och gå ut på en promenix. Eller så är det som jag förmodar att någon där uppe endast kastat sunshine på mig och ingen annan! Men saksamma Ni kan väl gå ut ändåå...


Det gick ju rykten om att jag hade snaggat håret, stämmer dem nu då?!Holla at me if ya want some loving

2010-02-14 @ 14:36:22 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


I bet you like that

Igår hände inte så mycket, var endast hemma och låg i sängen med chirre & dirre och dejtade Voddler. Kollade på American Soldiers vilket jag tyckte var very good. Chattade runt resten av kvällen, minns dock ej om det blev en sen eller tidig kväll men det spelar väl ingen roll...

Vaknade idag klockan 10 och börja med att sätta på tvn. Fanns inget bra så satte på musik och låg och drog mig fram till 11. Därefter gick jag upp tog mig en frulle och försökte få tag i personer men alla sov. Runt halv 2 cykla jag in till stan, ja Ni läste rätt CYKLA in till stan i det vackra snöblandade regnet för att ta mig en träning all alone.

Kom hem alldeles otorr, fick i mig ett mål och har därefter suttit framför datorn som vanligt. Funderar nu över vad som händer ikväll och om det ens händer något...eller?

                             IYAZ – Replay (Capo Decina Remix)

         
                               K.Young ft Josh Bass – Celebrity
         
                                James Fauntleroy – Not Looking
         
                                            Jason Derulo – Blind
         
                       Marques Houston Feat. Soulja Boy – Swag Sex
         

DET HÄR VAR FÖR ÖVRIGT MITT 100:E INLÄGG, VI HÖRS VID 1000 då!

Baj
2010-02-13 @ 18:37:42 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mysteriumet unsolved

Som rubriken tala om är alltså det tidigare mysteriumet fortfarande ett mysterium. Kommer det någonsin att lösas eller kommer det för alltid vara en gåta?

Träningen gick som på räls, bitigare än bitigast till summer nolltio...eller? Det är hur sköönt som helst att träna, sätta sig i ångbastun, äta lite sen vara hur trött som helst och vila sig lite. Det är också preecis vad jag gjort idag också. Därför är sannolikheten att jag bara är hemma ikväll och chillar mycket stor!

Hade för övrigt en mysig lunchdejt med Fridolin idag!

      
   Jätte skööön!

                 Major Lazer Ft. Collie Buddz & Lindi Ortega - Good Enough
            

smells latero
2010-02-12 @ 20:53:40 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Ohoo, vad menar Ni?

Hur kan det alltid komma sig att när jag är ledig en fredag ändå vaknar tidigt?! Hade tänkt sova ut länge och sköönt idag men nejdåå, självklart ska jag vakna vid 9 och vara pigg så jag inte kan somna om...
Finns inte så mycket att göra åt det förutom att gå upp kasta lite vatten i ansiktet, borsta tänderna, sätta sig vid datorn och dunka dunka.

Jaa det är ju fredag idag och vad ska man ta sig till är då frågan. Svaret är nog som alltid att jag inte har någon aning utan jag är ju personen som tar dagen som den kommer if you förstår what I meaan;) Men något jag ska ta och göra är att åka in till stan snart, först till skuulaan och fixa lite stuffs, kasta en lunch och sen dra och träna sen PERFECTO!

Vad som händer därefter är ett mysterium, vi hörs senare och kollar om mysteriumet är löst eller om det finns några ledtrådar.

Tjingeling

2010-02-12 @ 10:14:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


I'm walking alone

Jag löve min kusin på lång och komplicerad väg, Jay Sean! If you read this, which I know you do, I only want to say that it's been a while since last time we saw each other and were haffiing some güzzaar. I will try to find some time to spend with you, but as you know I'm a busy man so I can't promise anything...Peace out, hope to hear from you soon.

  

2010-02-11 @ 23:10:10 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dags att andas ut!

Dålig update I know! Men men vad ska man göra när plugget smyger sig opp i röva? Ingenting man kan göra, utan man får helt enkelt bita ihop och ta emot smärtan. Är heelt jävla less på school nu, prov hela tiden känns det som, hade ett senast idag vilket gjort att jag var frånvarande från bloggen, ser ut att bli likadant nästa veckan. Längtar tills den dagen jag bryter ihop och inte pallar någonting och bara slappar... Ajaa vi skippar det

Känner mig riktigt jävla lazyy och feet som inte tränat ett dugg denna vecka, då en viss fet jävla person vid namn SlimJim skutit upp träningen hela veckan... Idag blir det iallafall av och då ska jag verkligen ge 100%. Ska maxa och när güzzar går förbi ska jag börja räkna 98,99, 100!!

Är ledig imorgon, hur gött? Vi hörs senareee


I'll be back
2010-02-11 @ 16:51:37 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kör håårt nu Cludden!

Till Claudius<3

                                  Chuckie - let the bass kick in miami (funk d bootleg)
2010-02-11 @ 14:10:32 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Did I say too much, did I say enough

Måndag kväll och jag pumpar house för fullt. Varför jag gör det har jag ingen aning om men det måste väl bero på att det är så himla sköönt. Jag är en person som kan tagga, chilla och plugga till house, det är inte alla som kan göra det inte! Pröva vetja, jätte niiice!

Jag tycker att klockan tickar allt för snabbt... Redan kväll liksom och jag har inte hunnit med så mycket förutom att plugga, skulle ha tränat rätt tidigt men det blir nog av lite senare, eller?

Idag har jag fixat en rolighet på bloggen, nämligen en musikspelare som ni finner till höger i menyn. Får se hur länge den ligger uppe men ett tag lär den sitta där iallafall. Just nu är det en houselista som går med låtar som jag lyssnat på den senaste tiden, enjooy!

                            
På repeat idag:
                              La Roux - Bulletproot(Tiborg Club Remix)
               
                Miike Snow - Silvia (Sebastian Ingrosso & Dirty South Remix
            

dunk,dunk
2010-02-08 @ 18:59:12 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


En typisk söndag

Vad har jag gjort idag? Inte ett skit om man vill uttrycka sig så. Vaknade klockan tre eftersom jag gick och la mig strax efter halv 6 inatt. Kom hem innan tre och så blev det ett skönt häng framför datan med soft msn prat och så u knoow.

Igår bar det först av till Anton tillsammans med Joel och inte långt efter det tog vi bussen in till stan till Joels crib där ytterliggare en Anton gjorde besök! Föra lite och tralla senare in till stan utan att veta vart vi skulle men det sluta med att vi gick ner till Platens och det var vääl okej. Tog ett BK käk och tog mig senare hemååt!

Ikväll har man som sagt inte gjort någonting, suttit framför datorn, legat framför tvn och inte gjort något bra av livet. Skulle ju egentligen plugga men det finns inte på orkalistan idag sååå...

                         


                                      R. Kelly - Trouble Man
    
                                 Claude Kelly - Entertain You
    
                                Jason Derulo – Locked In Love
    
                                Lady Gaga - Your Negativity
    
                                  Christina Milian – Kiss It
    

...herrå
2010-02-07 @ 21:35:27 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


HotHotHot

Mina läsare har hört min bön! Canon sponsrar mig med en systemkamera hur greaat är inte det;) Så om ett tag när jag väl har kameran i min hand tar jag denna blogg till en ny nivå!

Ikväll blir det kanske party like a rockstar med Tholle och förmodligen träffa annat gott folk ute. Mycket mer än så här har jag nog inte att säga förutom att dagen har bestått av Elena Alexandra Apostoleanu A.K.A INNA. Var skit trött igår men det var kul och idag är jag inte mycket piggare, men det blir nog bättre med tiden som tickar.

Nu blir det duschen om man säger så...
INNA - Amazing

INNA - 10 minutes ( Club remix by Play and Win )

INNA - Deja vu

INNA - Love


Tjingelingen
2010-02-06 @ 18:30:04 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Here we come!

Har varit ledig idag jätte skönt men vakna ändå vid 9 och kunde inte somna om. Gjorde mig i ordning, stack till skolan, käka lunch och invänta sällskap. Efter detta drog boysen ner till Nautilus för att visa vad vi gick för! Avsluta det hela med ångbastu och hakepi på den;)

Har precis kommit hem, värmer mina fötter och händer och inväntar kvällens shooow. Ikväll ska jag och my friend Thollander spela @ Strandgatan 2 på Iamvip där Lazee, Abu Hassan och Eddie Razaz kommer befinna sig. Det kommer bli flippaaat så se till att vara där om du är en liten kiddo;)

                       

Tjiiiaaaa!
2010-02-05 @ 17:17:55 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Save the world, save the people

Åååååh provet gick mycket sämra än förväntat, antar att det var ert fel som inte höll tummarna för mig:/. Tragiskt nog har hela dagen gått åt till att tänka på det äckliga matte provet, får jag det betyget jag önskar har jag turen med mig annars blir det bättre lycka nästa gång...

Har hunnit med att träna i Tornet en stund sen har ju också håret åkt av lite om man säger så, hähä- Nu sitter jag bara här och ordbajsar lite, imorgon är det fredag och då är jag heelt lediig!

                                           chris brown - In the air
         
                                           Pooh Bear - Thank the DJ
          
                                                   Jah Cure- 2010
         
                                          Robin Thicke  - Slow Down
         

Smell ya later
2010-02-04 @ 22:46:23 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


X-termer hit & derivator dit

Hela dagen har gått åt till att plugga matte. Har prov imorgon snääälla gör så jag klarar det här, I'm begging y'all håll era tummar för mig! Inge mer bloggish nu

                                                       Ne-Yo – Heroes
                

hörs tomorrow
2010-02-03 @ 21:33:13 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


We’ll do what it takes to get to the top

Jag var då inte liitee trött:S Somna i soffan och är still skit trött så kanske blir en tidig kväller. Får se om man orkar med paradise hotel finalen, inte så spännande att titta dock när man redan hört att Jackie vinner...

Är tvungen att ta med denna fina låt samt video som min vän Lambert och Keri Hilson samt deras kör åstadkommit.

               

Go natt!
2010-02-02 @ 20:45:29 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


I'm such a good boy!

Idag känner jag att jag jobbat på flitigt. Jag klarade av seminariumet i naturkunskapen & svenskan utan några större problem, det var enklare än trott med andra ord. Efter skolan stack jag och min kollega Anton till stadsbiblan för att först fixa lite med musik och efter det plugga vi matte i ett X antal timmar, busade med en kiddo som låg och sov och lite annat hyss.

Kom precis hem och har käkat chili con carne med ris, vilket var ett himla bra tag sen. Nu blir det nog att luta sig bakåt i soffan och smälta maten!

Snacka om happy, my maan har kommit med part twoo!! KLICKA på bilden för att få hem den (:
                     
                    Lloyd – BedRock (Part II) (Feat. Lil Wayne & Drake) YG Mix
                  

          

Peace out
2010-02-02 @ 18:52:31 Permalink Godis att klicka hem Kommentarer (0) Trackbacks ()


Barnens Rätt I Samhället

Tänker du ofta på barn och ungdomar som inte har det så bra som de förtjänar att ha,
dem som inte har någon att vända sig till och lever i mörker da efter da.

Sitt inte bara still och hoppas på att allt någon gång ska lösa sig,
ta ett steg framåt och försök se till att dessa personer får leva som dig.

Vet du om att någon har det svårt och mår dåligt, skänk då några minuter av ditt liv,
prata med personen, få upp denne på sina fötter igen och visa hur man kan se livets mening ur ett bättre perspektiv.

Alla barn har rätt att bli lyssnade på och att få berätta vad de har på hjärtat,
ta dig tiden att lyssna så de kan få det lättat

                                              

Gör som Lazee och Apollo Drive genom deras officiella BRIS reklam, stöd alla utsatta barn all around the world!
Genom denna singel vill de bl.a. förmedla att BRIS får ett nytt telefonnummer 116 111 som nu är den samma i hela Europa.

Ladda ner låten Calling out genom att SMSA;"CALLING OUT"  till nummer 72950 för endast 10 kronor,
då stöder du BRIS med 4 kronor.

One love

2010-02-01 @ 18:17:53 Permalink My own poetry Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0