Vägen till lycka

Idag är det min dag!

Idag är det ju inte vilken dag som helst liksom, det är ju faktist min födelsedag!!!
Igår blev det flippination at high level! Började med att jag och Slim åkte in till stan, mötte upp Manne och käka lite. Därefter mötte vi upp födelsedagsbarnet Milan som fyllde år igår och hans gäng. Gjorde min chickmagnet walk in till Sliver where it was about to happen. Det var bra med folk och jag väntade bara tills Milans dag skulle bli över så jag också kunde fira lite 8-) Klockan slog 12, raketer smälldes, discoljusen gjorde knas, Cristal sprutades all over the place och MTV kom och intervjua mig och följde efter mig resten av kvällen...eller?

Aja min big bro sa att han inte kunde komma med, senare slänger han tillsammans med Sevak och Denis gangstawalken ner för trapporna och ger mig en surprise! De kastar lappar, drinks och allt möjligt på miig och det blev 1, here comes the 2 to the 3 to the 4, Everybody drunk out on the dance floor.
Katterna weeent crazyyy, helt galet!

Man märkte verkligen av att det var Milans och min dag/dagar. Han håva in lapparna på BJ bordet och jag hitta dem på marken innan hemgång! Det var en awsome kväll som slutade perfekt. Synd att inte Mårten Gåås och Maxianus kunde närvara bara. Slim och jag tog limmon hem sen däcka snurrig as hell.

Denna gamla godingen får representera kvällen.


Tackar manne för att han glömde kameran och tog så fina bilder av denna evening!

2010-02-26 @ 15:47:33 Allmänt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Vill du ha en private chat med mig,lämna din mail så kontaktar jag dig (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0