Vägen till lycka

I like thay the way

It's Sunday och jag mår bättre än aldrig förr(tas med en näve salt). Kan börja med att säga att gårdagens utgång var very naaajs! Nästan alla grabbs var ute, alla var glada, vissa blev fullare än andra, slängde mina lovemoves som var utlovat. Fick dock inget krogkäk inatt vilket kändes djupt ner. Innan hemgången blev det att agera lite svarttaxi med min driver till EKH och LT.

Dagen har bestått av smörgåstårta, mycket musik och studerande av Matte C och Naturkunskap B allt från att skräddarsy ett syskon till genmofifierad mat. Kanske om man skulle ta och framställa ett jätte stort chips och lägga i en påse, då slipper man leta efter de stora bitarna, inte helt fel huh? Jag har även ett dilemma! Då jag suger på matte överväger jag nu att välja bort det och ta någon annan skönig kurs som Idrott B kanske? Beslutångeeeesten är tung

På repeat idag: Eddy Wata - I Like The Way (Extended Mix)
Bjuder på den för att den är så skööööön(men kom ihåg att det är promote och radera den efter och köp den någonstans om ni tycker den är bra ;) )

                                          Eddy Wata - I Like The Way (Extended Mix) 
                              

2010-01-31 @ 20:27:16 Permalink Godis att klicka hem Kommentarer (2) Trackbacks ()


You can find me at the club

Jag ska facka uuuuuuur toniiight!!! Jag ska glida in på dansgolvet och visa alla katter mina lovemoves,mjauuuu
Vill ni ha kul ikväll? Leta reda på mig så kommer ni bli heelt crazyyyy. Okej skämt åtsido, ska ut fjärde veckan i rad vilket inte är likt mig men det får gå an för denna månad. Nu blev jag liksom tvingad att dra ut och Slim står för barnotan ikväll så kan inte bli mycket bättre.

Pitbull Feat. Janet Jackson – Not My Love

Usher Feat. La the Darkman - Want Her Body (Snippet)
Ne-Yo  Take It To The Floor

Ke$ha Feat. Taio Cruz - Dirty Picture


Fred ut
2010-01-30 @ 21:23:35 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Lookie, lookie, lookie what I got right here

Sovmorgon är så jätte naaaajs! Vaknade vid ett och kände nu är det ok att vakna så då blev det att gå upp kasta en liten wash i ansiktet, gurgla lite i munnen och nu sitter man här maxar volymen, nts nts nts!!

Igår blev det som sagt en skön hemma kväll, titta på Hannibal och början av D-tox. Somnade relativt tidigt inatt, typ vid fem eller något minus tre timmar så vi hamnar på två:) Det var schöönt appa, vet inte vad det står på today's to do list men det är ju sådant som märks.

Nu ska jag ge en riktigt jävla skön lååt som går på repeat här hemma och den är produced by my dear friend David Guetta! Idag är jag snäll så jag bjuder på den, så tryck HÄR för att ladda hem den:)

Byebye
2010-01-30 @ 13:57:56 Permalink Godis att klicka hem Kommentarer (1) Trackbacks ()


Skön han é

Kom hem för inte så länge sedan och det här är den första fredagen på länge som jag sitter inne och inte gör något. Som nämndes förut så skulle jag träna och det gjorde jag också och tog en lång relaax i ångbastun.

Det hela slutade med att vi firade träningen med ett till träningspass på Burger King. Alibobo och hans bro gjorde oss även sällskapet och som alltid när man är med honom har man kul och får uppleva knaaaas! Så denna afton fick vi vara med om GROVT knaas.

Nu blir det chirre utan dirre och lite tv-speel, jag truur.

Ajdeee
2010-01-29 @ 22:27:05 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Lets welcome the weekend

Så sköööönt! kan inte komma på senast jag var hemma en skoldag innan klockan 12:S Ajaa idag inträffa det iallafall och jag har bara legat i sängen och checkat TV och sovit. Vakna precis ur min beutysleep och upptäckte att jag har blivit snyggare än aldrig förr 8-), fläshigt värre!

Jaa vad ska man säga, det är fredag och det blir snart att åka iväg och träna efter det vet jag inte vad som händer. Får se vad kvällen har att erbjuda, vart än vinden för mig tror jag nog det kan bli bra.

Ohooj februari är snart och det startar bra därför att jag och Anton har blivit erbjudna att spela flera gånger för att vi är så jäävla tüngaaa! Lazee will be there, we will be there, everybody will be theeeere! Sen slutar ju månaden perfect as well eftersom Milan fyller 25e och jag 26e och vi ska gå crazyyy!!

      
                                                       Chris Brown – They Say
                    
                                        Verse Simmonds – America (Feat. Pitbull)
                    
                            Travis McCoy – The Manual (Feat. T-Pain & Young Cash)
                    
                                                      Lloyd – Baby Don’t Do It
                    
                                               Jennifer Lopez - Everybody's Girl
                    
                                                              Iyaz - Solo
                    

Jalla loo!
2010-01-29 @ 14:48:18 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Så himla knaaaas

Kan börja med att säga att detta har inte varit min dag! Det hela började med att jag tog bussen imorse som var var försenad, proppfull med folk och man hade knappt andas. Resan slutade med att jag kom 20 minuter försent till första lektionen. Likt varje torsdag var denna lika seg men hade dock inga lektioner efter klockan ett då alla samlades i aulan för att lyssna på en lady som klara sig från koncentrations lägren och delade med sig om sin historia till oss. Ros till henne och ris till personen som frågade vad som hände hennes familj när hon suttit och berättat i över en timma vad som hänt dem!!!

Ajaa efter skolan slutade inte problemen iallafall, gick till stan för att göra lite bankärenden men självklart var min ena bank(Nordea) stängd och fick traska till min svarta bank (broder). Efter det bar det av till min tredje bank(Swedbank) för att flytta över studiebidraget till Nordea kontot. Väntetiden på min tur var cirkus 20 min och när det äntligen var min tur fick jag vara där i en halvminut och blev ombedd att komma tillbaka när jag fått mitt bidrag för januari!!!

Efter detta tog jag bussen hem och var inte den dubbellt så packad som imorse? Jooo tror nog såå! Blir så sjuukt irriterad när Östgötatrafiken inte kan hantera bussarna på rätt sätt, inte fixa tillräckligt med bussar och när man står i bussen och ser att busschauffören åker förbi stackars gamlingar och folk med barn för att det inte finns plats i bussen. ILLA, ILLAA, så dagens andra ris går till ÖSTGÖTATRAFIKEN!!

Nu ska jag iallafall ta en powernap sen iväg och träna.

                 

                                            Justin Bieber - Pick Me  the booy has done it agaiiin!
                         
                                            Flo Rida - Say Something (Tribute To Haiti)
                         
                                             J. Lewis - Dancing For Me (Feat. Flo Rida)
                         
  Usher – In The Bag (Mpire Remix) (Feat. Ja Rule, Harry O, Merc Montana & Young Life)
                         
                                             Verse Simmonds - America (Feat. Pitbull)
                          
                                       Justine Timberlake – Money (Feat. Matt Morris)
                         

Tjaa

2010-01-28 @ 18:40:40 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ny dag nya tag

Tjululu kära läsare, hoppas allt är bra för här är det fina fisken!
Imorse när jag vakna ville jag knappt gå upp ur sängen utan ville "försova" mig men tragiskt nog gjorde jag inte det utan hann till skolan i tid och innan allt snöande hade satt igång. Jag tror för övrigt att jag går och lägger mig försent och att det är därför jag vill försova mig morgonen därpå. Schluutt på det nu, härefter ska jag lägga mig senast 02:00 hähä näråå men någon minut innan maybe!

Dagen har bestått av mycket diskussion från allt mellan A till Ö, plugg, chill och allt sånt som hör till en typisk vardag. Nu sitter jag och avlyssnar ett par låtar och funderar på vad jag ska göra härnäst. Nu står det iallafall still i huvudet så jag sätter härmed en punkt.

     

                             Justin Timberlake – Hallelujah (Feat. Matt Morris )
                  
                                       Keri Hilson – Knock You Down (Acoustic)
                   
                                           Enrique Iglesias - It Must Be Love
                  
                            Tyrese Ft. James Fauntleroy & Chris Brown - Perfume
                  
                                 Johnny Vegas-Paul Couture (prod. by L.M.F.A.O)
                   
                             Mary J. Blige feat. NatStar & Akon - Tonight (Remix)
                  

Pussiluttan
2010-01-27 @ 22:34:58 Permalink Fashion according to me Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mördarveckan

Shäät vad dålig jag varit på att uppdatera här då! Men jag har ingen jävla oork alltsåå :S
Ska sammanfatta mina dagar lite kort.

I lördags blev det utgång senare på kvällen men Thimbo, Cavalli, Lemi och Fagen. Testade på Pitch Black för första gången sedan de öppnat och till en början var det folkmängden sisådär men senare blev det allt fler och fler, det var ett bra drag iallafall. Något ni kan notera är att jag GICK hem i lördags, hur jag lyckades är en annan tia.

Så vad har jag gjort idag då? Jo jag har varit i skolan haft bokpresentation och så mycket mer, satte mig in tha library efter skolan och plugga matte en timma sisådär. Efter det trampa jag hemmåt till Slim sen hem till mig för att packa bägen och off to gymmet to burn some calories.

Den här veckan blir rätt så tung och innebär mycket pluggande så kanske blir lite glapp lite här o där i bloggish. Nu blir det att vänta in paradise

               
                                              Jamie Foxx - Quit Your Job
               
                                             Taio Cruz - What You Need
              
                                           Linkin' Park - Not Alone  (Haiti)
               

So long!

2010-01-26 @ 22:04:13 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Vi ses i dimman

Koooma verkligen! Gick upp ur sängen runt halv tre tiden och kände att jag kunde ligga kvar där en hel dag till! Har lyckats sänka ett par pizzaslice, borstat tänderna and so on.

Vad har hänt under tiden då jag inte uppdaterat då? Jo i torsdags skulle jag ju iväg och träna men innan det skulle en viss person käka och köpa underwear. Det hela resulterade i att båda shoppade och kom hem med saker vi inte hade tänkt oss komma hem med. Men hann iallafall träna en liten stund och Lemi gjorde oss sällskap också.

Igår var det fredag, hade endast en lektion som jag har varje fredag härefter vilket känns skönt slash onödigt. 
Gick och träna med Antoine och efter det gick jag till min broder för att vila ut lite men blev mer att diska och städa! Efter det stack jag hem till mig och dooog i sängen, kunde knappt röra mig så trött var jag. Lyckades iallafall ta mig upp och dra till Ryd med gräbbsen för att checka fotboll. Fanns mycket katter och hundar och det var rätt najs att hetsa på läktaren.

Så vad har kvällen att bjussa på? Jo jag ska säga Er att det kvällen har att erbjuda är ett par timmars chill och sen förmodligen lite festande på det.


                           

                           

                           

                           

                           
                           
Ohooj
2010-01-23 @ 19:47:50 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


I am becoming Hulken himself

Fick uppleva skönaste torsdagen på länge idag. Sluta relativt tidigt då man annars brukar sluta runt fyra tiden på torsdagaaar. Blev lite bokföring mot slutet och sedan trampa hemmåt käka lite och fejsbucka lite.

Nu har jag vilat ett litet tag så det blir att äta lite och sedan dra till gymmet och lyfta några hekton. 

Adios!

2010-01-21 @ 17:46:37 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tööngaste I am

Now I am happy! Nu kan jag bara luta mig bakåt och chilla ett tag. Dagen har varit slapp och skön, hade ju som sagt sovmorgon och gick endast två lektioner today. Provet gick mycket bättre än förväntat så det är jag glad över, ska dock ej säga för mycket innan jag får se resultatet(:

Efter skolan gick jag in till stan för att hälsa på min broder som gått och blivit sjuk, bortsett från det vanliga vill säga hähä. Blev att slappa lite och så var jag ju snäll och hjälpte till med tvätten. Efter det bar det hemmåt and here I am now!

Idag har det tydligen varit ett till starkt skalv i Haiti. Inte alls schysst mot landet och dess befolkning. Tycker väldigt synd om dem. Hur kommer det sig att de ska få lida av dessa efterskalv? I want to see an ending, now and forever.
 
                                    Rihanna - Redemption Song (for Haiti Relief)
                    
                                   Justin Garner – Wait On You (Tribute To Haiti) 
                    
                                            Riz – Rescue Me (Tribute To Haiti) 
                    


           

                              Three 6 Mafia – Unite (Feat. 8Ball & MJG & Yung D) 
                   
                                                T-Pain – I’m Seein Brakelights
                   
                                Drake – Where Were You (Feat. Colin Munroe) 
                   
                                                   Nicki Minaj – Girlfriend 
                   
                                Flo Rida – We Came Up (Billy Blue, Brisco & Tanu) 
                    
                                                   Chris Brown – Chase Our Love
                   

chillen

2010-01-20 @ 19:19:35 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Let me see you work

Gaaah vad sköönt! Vaknade halv 10 lite halvtrött men hoppa in i duschen som senare blev ett bad. Nu är jag pigg och cleaaan, ska bara klä på mig, käka lite och sen dra mig mot skolan och invänta lektioner. Har bara två lektioner idaag och prov på ena av dem så wiish me luuck!

                                                        Lil Jon Feat. Pitbull - Work It Out  
                              

Ses i dimman

2010-01-20 @ 10:35:24 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Studiedagen har gått åt till att studera

Fy fäään, jag har pluggat i över SEX timmar och tagit ett par powernaps imellanåt. Snackaa om att jag är duktig då!Säg att jag är duktig, snäällaa?! Justin Bieber har varit på repeat hela dagen fram till kvällen och spelas fortfarande så därför är jag snäll och delar med mig utav den. Just press HERE!

Nu blir det att plugga någon timma till och sen får det vara nog, bara hoppas på att det går bra på provet imorgon. Blir förmodligen inget mer bloggande today but who knows?

Stay tuned!
2010-01-19 @ 21:43:23 Permalink Godis att klicka hem Kommentarer (0) Trackbacks ()


She had me going crazy

Oooj vaad död man är då! Gick precis upp ur sängen men ville fortfarande vara kvar men lite uppoffringar får man allt göra. Ska ta mig en huge breakfast så kroppen förhoppningsvis kommer igång och främst hjärnan. Efter det ska jag försöka plugga för fullt.

Minns ni Justin Bieber? En kille som är 94a och haffar alla tjejjer som jag gjorde under min barndom. Den här killen har en riktigt skön röst och sjunger känner flertalet kändisar including me! Nog minns ni hans låt "One Time" som spelats på radion om och om igen.

Inte nog med det, han liknar Tholles brorsa tycker jag, inte bara till sättet utan utseendet också. Den killen har också en massa tjejer som ringer hem till honom och så, tuff som han är lägger han bara på.

Nu har iallafall snöbben kommit ut med en till låt together with Ludacris. I liked it mucho anyway... Lyssna och tyck till.

    
                                               Justin Bieber feat. Ludacris - Baby 
                        

2010-01-19 @ 13:27:25 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Old but gold

Hann inte ta en tillräckligt lång nap innan träningen kände jag men ändå lyckades jag köra för fuullt. Bitch 10 here I come! Det är både skönt och inte skönt att träna på kvällar, nackdelen är att det brukar vara mycket folk som kommer efter jobbet etc som gör att man ofta får vänta på maskiner och så. Jag ska fan testa på något gemensamt pass därborta någon gång, om någon är sugen på att joina hoojtaaa...

Efter träningen bar det av till Slimmen, där vi lagade godaste köttfärssåsen och pastan eveer. Blev lite karaoke framför datan med oldie but goldie songs. Hade även åskådare i telefon som tyckte det lät feejnt, idol 2010 material. I bilen på väg hem fick vi höra en av de gaamla låtarna vi lyssade på innan, det måste ha varit ett tecken från ovan.

Ja nu är klockan snart två och jag kom väl hem för ett tag sen, riktigt skönt att man har ledigt imorgon men mindre kul att man har prov dagen efter:(

Nu blir det att brottas med mig själv bland lakanen. Men vi höres väl imorgon om jag överlever natten.

                                                    Hur sköön är den inte!
                        

Adios!
2010-01-19 @ 01:55:43 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Shopping löser dina bekymmer...

It's mondaaay and I am so tired already as usual.

Nae men dagen har väl flytit på rätt så bra ändå. Började 12 men var i skolan halv 11 men tydligen var första lektionen inställd!! Tog iallafall en god lunch som bestod av ris, någon kycklinggryta, några streck ketchup, pizzasallad, lite extra peppar, en knäckemacka, 2 glas vaatten och avsluta det hela med att torka munnen med en servett.

Efter lunch startade vi med ett nytt ämne, nämligen rättskunskap. Det är väl lite intressant men hoppas det inte blir ett till jobbigt ämne. Efter skolan drog jag mig mot bibblan för att plugga lite marknadsföring. Man blir allt lite deppig av det här mörka vädret och inte får man se någon sol som ger lite glädje. Johnny Deppig som jag är tog jag mig en promenix in till stan för att dränka sorgen i shopping. Det slutade med att jag kom hem med en fläshig manchester kavaj, så nu är jag mindre deppig så att säga.

Jag har jag precis käkat kvällsmat och sitter numera och smälter bort maten. Ska ta mig en liten powernap innan jag drar iväg och kör ett träningspass.

                 Tyvärr har man inte världens bästa mobilkamera men det är alltid någonting
    

Later
2010-01-18 @ 18:46:50 Permalink Fashion according to me Kommentarer (3) Trackbacks ()


Ett bortgånget liv är ett liv för mycket

Dagar kommer och dagar går, man önskar att allt ska bli bättre av att strö salt i sina sår.
Ibland sitter man och funderar över vad man gjort för fel då ondskan sätter sina spår,
you name it, allt från krig till naturkatastrofer pågår.

Häromdagen världen förlorade en massa oskyldiga människor och själar,
familjer, nära och kära har tvingats gå skilda vägar.

Att förstå sig på vad som hänt är inte lätt på något sätt,
man vill spola tillbaka tiden och hitta en lösning till det som gick så snett.

Man förtjänar inte att bli av med sitt liv utan att ha fått uppleva ett gott och lyckligt liv,
man ska få leva tills man känner att man fått fullfölja alla sina mål och inte längre orkar ta ett till kliv.  

Så låt oss därför tända ett ljus och ta en tyst minut för alla dem som av jordbävningen i Haiti miste sitt liv, samt alla andra bortgångna liv världen över, hoppas Ni får starta ett nytt och bra liv omringat av en massa fyrklöver.



Kat DeLuna - A Change (Tribute To Haiti)


One love

2010-01-17 @ 18:33:28 Permalink My own poetry Kommentarer (1) Trackbacks ()


Had an awesome evening

Igår var det ju såhär att jag visste inte att Nautilus stängde klockan fyra på lördagar. Därav kunde jag inte åka och tränish. Men detta skulle inte få stoppa mig så jag tog mig min egen träning här hemma i mitt rum och kände mig sätt stolt över mig själv som tog initiativet att träna ändå. Lite mat och en feeting dusch på detta så var man igång.

Ryktena som gick visade sig vara sanna. Besök fick jag av Lambert, Milan och Selim som kom förbi för att kolla läget. Jag fläsha upp mig med kläder och off we went till centrum för att köpa lite smått & gott. Nästa stopp var hos slimmen där det blev lite chirre och coke samt lite snack sisådär.

Då vissa var tråkiga och inte ville förgylla kvällen och Milan som hade tävling i Stockholm idag så blev det inget större sällskap. (Milan när du läser det här betyder det att du vann hela skiten och numera är världsmästare). Iallafall vi skjutsa hem Milan till EKH och jag och Lambert åkte sen tillbaka till stan hem till värden himself.

Efter litet ombyte och förkrök bar det av till ågatan, efter lite om och men så hamnade vi på Platå. Träffade Lamberts jobbkamrater som hade åkt ända från Stockholm för att festa i Linköping, veeem gör det?! Det var ju lite extra roligt att de åkte hem samma kväll/natt. Men ska inte klaga de såg ut att ha ganska kul så det var roligt att se. Igår hade vi eller iallafall jag skitkuul. Trodde inte att det skulle vara så mycket folk men det var iallafall gott om folk.

Efter Platå blev det käk på Hakepi/Äckelpi. Sena utekvällar när folk är som fullast försöker folk lura personer så fort det bara går. Jag bad klart och tydligt om en liten kebabtalrik med stark sås, klart får jag det men får betala för en stor! Jag klagar och säger jag beställde en liten och snubben som gjorde maten sa: Du sa bara en kebabtalrik. Även om jag hade sagt det så innebär ju inte det att jag ska ha en STOR! Okej det är bara en slant extra vi snackar om och jag kastar pengar sådär, neråå men ah ändå det är själva saken att försöka lura man blir lite sne på.

Efter krubbet bar det av på andra äventyr, lite busringningar på det så var klockan strax efter 6. Min private chaufför kom och plocka upp mig och jag klev väl innanför dörren runt halv sju imorse.

Blev visst ett långt inlägg det här, det ända jag ville säga var att det var en vääldiiigt rooliiig kväääll! Tack alla som var involverade.

I'll be back
2010-01-17 @ 14:48:54 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Är man hurtig så är man

Igår var en väldigt slapp och skön skoldag. Hade bara en lektion, började 09:20 och slutade 10:20. Väntade på att få i sig lite lunch sedan bar det av till gymmet med Tholleboy. Eftersom det var första passet på länge bad jag om ett hårt pass och det fick jag mig allt. Blev kanske två timmars passet och lite bastu på det, najs som fään. Efter det gick vi och käka på hakepi för att få i oss lite kolhydrater haha, notera att båda tog vatten till ;) När vi käkat klart var det dags att smälta maten lite, sa tack och hej och gick skilda vägar.

Jag tog min hojj och cyklade till Mr.Punani. Vi pratade igenom vad som hänt i dagarna, hann även kolla på lite företagsbilar. Vet dock inte vilken det blir än men det är sådant som märks, lutar sig lite åt r8:An. Vi plocka upp djuret Mido som lyckades trycka i sig en hel pizza på mindre än fem minuter. Killen var fortfarande hungrig och ville dra till Stångebros gatukök så vi stack dit och sänkte en feeet tunnbrödsrulle! Två utekäk för mig på en dag, två utekäk för Mido inom loppet av en timma. Det här bådar inte gott, därför blir det ett träningspass today as well.

Det ryktas även om att Lambert är in town, så blir att se om ryktena stämmer ;)

Arrivederci
2010-01-16 @ 16:25:38 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Mind your own business

Asså varför har man varit så sjukt trött denna vecka? Hela veckan har jag gått och vart trött hela skoldagarna samt varit sängpömsig redan vid six o'clock, siickt är det men jag har överlevt. Imorgon är det ju dock fredag och början till en helg, hoppas man inte är allt för trött. Blir det en lugn helg? Njaa tveek på den, men kan försöka.

Imorgon ska jag vara duktig och ta mig ett hårt träningspass, känner att det var alltför länge sedan jag vidrörde några vikter eller sprang bort kalorierna på rullbandet. Imorgon blir det upp till bevis och början till beach 10!

Goosh vad är det med folk som vill vara i rampljuset, lägger sig i andras angelägenheter och förvärrar saker? Vill lägga två statements:
Den som ger sig in i leken, den får leken tåla 
samt
Han som viskar, han ljuger...och är allmänt feg!

                          

Pass!
2010-01-14 @ 22:40:11 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Then imma take ya straight to the stars

Skön dag, nästan onödig kan man sammanfatta det. Tog mig en skön sovmorgon och började klockan ett med den enda lektionen, marknadsföring. Lite duktig får man ta och vara ändå. Dock är jag redan en bra marknadsförare men skadar ju aldrig att hjälpa andra som inte är lika bra hähä.

Annars har jag väl inte gjort så mycket va, tog en snabb runda till stan slash Clas Ohlson för att köpa en adapter to my new shavingmachine jag fick i julklaappp! Nu sitter jag här, slänger några ord och tar det allmänt lugnt. Lyssnar förövrigt på the one and only, Lloyd! Fick jag välja någons röst i hela världen skulle jag ta den killens. Han är så jävla tuung, jag skulle bli världens magnet då jag redan har looken sen med den rösten. Wooow säger jag bara ;)
                                                                  Im the next Lloyd!



Lloyd - Get A Room



For my sisters and brothers

2010-01-13 @ 18:13:33 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Galet värre

Så jeevla tungt det är att vara en rockstar som mig. Efter att ha kört hårt både fredag och lördag denna helg har jag varit död de senaste dagarna och därav inte gjort någon update om mitt lajf.

I fredags var det fiesta för fuullt a la Agerås med gott folk. Det spåra ur ganska rejält med allt från busringningar till tårtkastning. Lite skönt att inte komma ihåg allt som hände, men den som vill dela med sig av någon rolig händelse är varmt välkommen! Blev en sleepover på soffan och dagen efter var inte lika skön till början. Snäll som jag var röjde jag iallafall undan i köket så det blev skinande rent. Efter att ha tittat ett antal avsnitt av one tree hill avsnitt blev det att masa sig hemmåt.

Väl hemma blev det dags för en liten powernap sedan plugga och efter det värma upp till kommande fest.
Lite städning på detta och en skön dusch så fixa man till sig och invänta besöket. För i lördags hade vi en big reunion med kusiner och vänner eftersom brodern hade födelsedagsfest. Blev middag och drinkiedrink och toppa det med en fet utgång. Det var länge sedan alla var samlade sådär och hade jävligt kul. Spååra även denna kväll men det var det väärt!

De senaste dagarna då jag inte skrivit har jag som sagt ställt in mig på återställningsprogrammet. Måndag var igår och trogna läsare know what that means. Så det som skulle erbjudas igår erbjuds idag. Nu blir det chillidillen!

                                          Kat Deluna – Push (Feat. Akon) Final 
                      
                                              Jordyn Taylor – Female Intuition
                     
                                          Claude Kelly – Worst Part Is Over
                     
                      H-Town – Knockin Your Heels (Feat. Jodeci & Pretty Ricky) Remix 
                      
                                   Nicole Scherzinger – By My Side (Feat. Akon) 
                     
                   Trina – Million Dollar Girl (Feat. Shonie, Diddy & Keri Hilson) Remix 
                     


BILDBOMB PÅ INGÅÅNG

                                      

              

                                     

                                      

                    

                     

                                  

                                   

                   

                   

                                  


Peejs

2010-01-12 @ 20:14:56 Permalink Fashion according to me Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dubbelpass denna helg

Sjuuk kväll igåår men det är ej över än, födelsedagsfirande @ my crib med tjocka släkten och friends sedan goo crazyyy @ tooown!

Orkar inte mer så..

Cya
2010-01-09 @ 18:39:10 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


I say hello weekend

Kan ju säga att dagen både varit skön och oskön. Hade svårt att somna inatt men lyckades iallafall vara i sömn tills Milan bestämde sig för att ringa mig kvart över två på natten!! Detta resulterade i att jag inte kunde somna om, lyssnade på musik i en timma vilket heller inte hjälpte. Senast jag kollade på klockan innan jag somna så var den cirkus halv fem, och jag gick upp 7! Jaa så här har det inte varit mycket sömn, tur att jag bara hade två lessons och slutade twenty past ten.

Efter school blev det en liten runda på stan med Jack The Ripper och Willy Wonka som var på jakt efter skor och kläder. Jack lyckades kamma hem en skjorta, han gick till och med ut ur butiken med den på! Willy kamma tyvärr inte hem någon vinst.

Jag har precis vaknat ur en tvååå timmars koomaa vilket var välbeehöövligt kan jag säga! Kanske blir lite plugg nu som egentligen inte kommer ge något känner jag but what the hell. Efter det blir det kanske lite parteeey. En hård vecka får avslutas med en partyfylld helg!

                         Alltid kul med gamla bilder...jag har nog haft de fläshigaste frillorna genom tiderna.
                                   

Kevin Rudolf – I Made It (Feat. Birdman, Lil Wayne & Jay Sean) 

Massari – Virtual Love 

Huey ft. Colby O Donis - I Go Crazy (Mastered)

Tjingeling
2010-01-08 @ 18:12:03 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


I'll be there

Har under kvällen hunnit med lite plöögg, tänka sig att behöva plugga redan första dagen och ha prov redan andra veckan. Ööösh!
Något mer jag hunnit med att göra är att kolla på Michael Jackson 30th Anniversary konserten som sändes på SVT, drooog. He made my day anyway




Good night folks

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1259550/lifeofroysan?claim=3gx65huznfg">Följ min blogg med bloglovin</a>

2010-01-08 @ 00:09:48 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


First day at school

En ganska så lugn dag men ändå så tuff, ja det är vad jag vart med om idag. Imorse när jag vakna fattade jag inte ens varför alarmet i mobilen slog på men smart som jag visste jag senare att det var till skolan jag skulle gå.
Väl i skolan fungerade inte hjärnan riktigt som den bruka göra men antar att det var för att det är första skoldagen, men min grupp vann ju oslagbart över de andra grupperna i Naturkunskapen på frågesporten och kamma hem fetaaaste godispåsen. Jag om någon kommer inte kunna somna inatt. Kom hem från skolan runt halv 4 slängde mig i sängen direkt och somna och vakna sedan vid 6, inge vidaree


                                            Mariah Carey – Angels Cry (Remix) Feat. Ne-Yo
                             
                                                             Jason Derulo – Psycho 
                             
                                       Trina – Million Dollar Girl (Feat. Diddy & Keri Hilson) 
                             
                                                               Usher – Foolin’ Around 
                             
                                                            Erick Right – Don’t Go Away 
                             

                                             Beyonce – Waiting (Feat. NatStar) Remix 
                             

So long suckers 

2010-01-07 @ 19:39:17 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Congratulations

Kvällen närmar sig sitt mot slut och natten mot sin början. Idag har jag inte ägnat min tid åt att göra så mycket direkt, har mest degat i soffan glott på en o annan film och helt enkelt vilat upp mig inför skola 2010! Detta ska bli bra och det ska gå snabbt, det är förväntningarna man har.

Kvällen spenderades på Ghingis med nära och kära eftersom min bruur fyllde år, så blev en galen buffé och lite dessert på den. Alla orkade endast med en talrik mat förutom steve idag, han tog två omgångar eftersom det var hans födelsedag!

Det här med presenter är något riktigt klurigt. Man har svårt att komma på vad den andra personen är i behov av eller vad den skulle uppskatta. Med detta sagt vill jag alltså påpeka att jag inte visste vad jag skulle ge. But poeten som jag är så visste jag att skillsen skulle sätta sina spår. Jag skrev mig en dikt som killen får nöja sig med för stunden;). Jag tror folk uppskattar sådana saker, det är ju tanken som räknas liksom. Jag skulle iallafall bli glad om någon som var lika grymm som mig skulle skänka mig en egen dikt.

Här har ni för-presenten to my bro:
Hallå där stevieee.blogg.se,
en vardag utan det vore som fanta utan rosé.

Idag är ingen vanlig dag utan det är din födelsedag,
detta innebär att du sätter gränserna efter ditt behag.
1987-01-06 var då du anlände till denna värld i uppgift att göra den bättre,
än så länge har du inte varit någon höjdare ;)
Nu du ser dig som en stadsbo och så, även om du don't like it tillhör du SK.

Steve var namnet, also known as my big brother,
together we came from according to us the worlds greatest mother.
Jag blev the beuty medan du blev the beast,
ändå lyckas du haffa, tur att du fick pratkunskapen at least.

Du är en tung och en fläshiiig kille,
alla kommer komma ihåg dig som "Killen som fick vad han ville"
Det är bara du som kan göra det du gör,
kör ditt race skiter i vad man göra bör.
Du har bra vänner som ställer upp för dig i vått och torrt,
jag är en av dem alla som tycker att du är one of a sort.

Kom ihåg att livet blir vad man gör det till,
jag tror på dig, du kan komma dit du vill så länge du inte står still.

Today I am gladly to say that you run this town,
if anyone is messing around I'll help you knock them down.

One love
Lifeofroysan.blogg.se

Snart blir det väl att försöka vända tillbaka dygnet för att orka med skolan. Inga mer nätter då man går o lägger sig runt 6 tiden på ett tag. Men ajaa de löser sig, ska inte göra det till en alltför stor grej.

Vi höres då
2010-01-06 @ 23:33:03 Permalink My own poetry Kommentarer (1) Trackbacks ()


You are now rocking with the best

Inte orkat blogga eller så, vart för seg för sådant you know. Det blir ett bättre inlägg imorgon när skolan börjar igeeen, Så jävlaa skööönt så som vi har väntat!

Vill passa på att gratta min big brotha som fyller år idag. Håller på att klä på mig nu för att snart dra till staden och käka på Ghingis med honom och annat gott folk. Jag kommer komma med den bästa för-presenten ever! Ni får ta del av det senare I guess.


Tjiiaaaa!
2010-01-06 @ 17:56:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


I'm booored

Det har varit en dålig update efter nyår, men har känt mig allt för hängig, trött och ej på det bästa humöret så jag spara det för mig själv istället för att dela med mig av det tråkigaaa. Orkar inte summera nyåret men kan säga att det inte var det bästa direkt men det var helt okej. Alla var splittrade och ingen visste vad som skulle göras vid nyår. Får se till att planera bättre till nästa gång, hähää!

                                                  Ke$ha – TiK ToK Feat. Pitbull (Remix) 
                         
                                                       Matisyahu Feat. Akon - One Day 
                         
                                                           Frankie J - I Aint Trippin
                         
                                                     Lo-Boy Feat. Git Fresh - Git Ghetto
                         
                                                             Yero - Private Dancer
                         
                                             Nick Lachey - The Way That You Love Me
                         


Hollaa!
2010-01-03 @ 18:02:09 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0