Vägen till lycka

I wanna be a billionaire so fucking bad...

På repeat idag: Travis Mccoy - Billionaire
Så jeffla sköööön!

...Buy all of the things I never had
2010-04-30 @ 13:28:12 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Vildanden, Henrik Ibsen

Klockslaget är snart halv ett, dagen är fredag, datumet är 30e april, året är 2010 och det är Valborgsmässoafton och Konungens födelsedag.

Var ledig idag och det behövdes verkligen kan jag säga. Fastän jag är ledig så vaknade jag runt 10 tiden och kunde inte somna om, så det blev att proppa i sig med tusentals olika pollenpreparat som ännu inte hjälpt ett shit. Tog en liten frulle och pömpa musiken. Därefter blev det att sätta igång och plugga, jag skrev om mitt teaterbesök då jag såg på Vildanden(jättekul) och som skulle vara inne för sisådär en månad sen kanske, menmen bättre sent än aldrig!

Vad händer idag och ikväll? Idag blir det nog först träning och ta en träff med Slimmen som har lite grejer att utfärda. Ikväll har jag faktist inga planer förutom att faaackaa uur med Konungen @ Stureplan! Det känns jävligt gött att inte veta någonting och ta allting som det kommer, screw Valborg it's överskattat.

Linnet och byxorna som jag köpte igår som nu har blivit ett par shorts,jahråå.
Cheap Monday

Nu, lunch.
2010-04-30 @ 12:28:26 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Skönt men oskönt

Tyvärr så hade Ni ju oturen med Er igår eftersom ni inte fick något mer igårkväll och jag hade också oturen som inte hann plugga klart i tid! Men nu är det iallafall gjort, har nu ett till prov avbockat men det har typ inte gjort något skillnad då jag har typ tjugotusenfyrahundranittioåttakommatrettiotre grejjer kvar i skolan och matte C nationella är en av sakerna vilket kommer bli ett BIG fail:(

Dagen har iallafall varit seg men ändå slapp och nu är jag lycklig anyway. Gick in till stan på lunchen och hade en groov budgetshopping. Ett par jeans som ska klippas till shorts, tre par shorts, ett linne och en mössa rikare. Ibland lyckas man ändå unna sig goda grejjer.

Soon blir det löpet runt ån med Thollmeister och lite träning efter det, nu kööör vi!
shopping
shopping

2010-04-29 @ 17:12:47 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


ONE

Känner mig ganska snål som inte bjudit på denna drog så jag ångrar mig. Man måste ju faktist TA och GE här i livet. Så here you go, tanka diiiirrrr genom att pressa here!

Swedish House Mafia - One (Original Mix)Kommer probably more ikväll, inte säkert men stay tuned!
2010-04-28 @ 10:39:43 Permalink Godis att klicka hem Kommentarer (1) Trackbacks ()


P.L.U.G.G.I.N.A.T.I.O.N

Mmm, precis...

Kände mig helt off igår och orkade ingenting verkligen, inte ens blogga! Var iallafall "ledig" igår så min dag spenderades till största dels med Milan som bjöd på åktur och årets första glasses bossbar glass! Hann ju smälta innan den åkte ner i magen men den va god så länge den varade.

Idag har jag tagit ut en liten sovmorgon men gick ändå upp klockan 8 för att plugga, här hemma också! Det om något känns ju tragiskt. Känner mig fortfarande seg men hoppas överkomma tröttheten snarast och hinna plugga klart i tid så jag förhoppningsvis hinner med ABS Challenge ikväll vilket jag förmodligen inte kommer hinna.
Sist jag sa till Er att befinna Er på passet så var det ju proppfullt. Tänka sig att så många vill befinna sig på samma plats som mig (:

treenigheten2010-04-27 @ 22:14:24 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Pasta Pesto

Har precis klivit innanför tröskeln och slagit mig ner för att koppla av en sekund eller två. Har varit iväg och tränat en lååång stund och ångbastun var hottare än hottast, riktiigt skönt var det iallafall! Vad gäller nu då? Jo, jag ska säga Er vad som gäller. En fet jävla talrik med pastapesto á la speciale med en fralla på köpet. Hur gött? Jävligt gött!

Avslutar kvällen med lite marknadsföring.
pastapesto
                           N.E.R.D Feat. Nelly Furtado – Hot N’ Fun
           

2010-04-26 @ 21:41:57 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Den jobbiga sitsen

Lång promenix, skönt häng, update, kebab och riktiga vänner får representera dagen. Behövande var det iallafall.

Som jag igår nämnde bjöd gårdagen på studentskiva. Blev snefylla för vissa, ingen fylla för andra. När jag tänker efter så hann vi med så mycket och nu i efterhand undrar jag hur tiden räckte till. Det bjöds ju på gott om drama iallafall... och sist men inte minst efterfest på sjukan med film, godis och roligt underhåll. Men som sagt, allt som har sin början har sitt slut.
             

Den du tror du känner väl, vet du egentligen ingenting om.

2010-04-25 @ 19:01:22 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Black and white

Snacka om hurtig number one! Gick från SK till stan, ner till ån och sprang runt fanskapet och sedan tog jag min svarta pärla hem som stod parkerad vid skolan. Den spann som en katt idag, kan det ha varit för det fina vädret eller för att we are going wild tonight? Förmodligen bägge delarna...

Nu blir det duschen, frescha upp mig, take on some fläshy clothes och tagga till, allt sådant jag egentligen inte behöver göra men jag får något att skriva om jag nämnert! Ikväll går vi black and white

black & white

2010-04-24 @ 16:59:39 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Oh boy! Vilket vackert väder, solen skiner idag

Yeees solen är tillbaka för en gångs skull, ska dock inte säga för mycket för då lär jag få regn om 15 minuter eller en kvart. Ska nog hinna dra och traina innan det stänger om inte en löprunda runt ån och jaga katter,mjauu det lockar lite.

Igår var jag så jäkla seg alltså, orkade inte röra en fena. Det nationella provet gick rätt så bra tror jag, och lite enklare än vad jag trodde but something säger att jag har gjort hela uppgiften helt fel och tror att jag ska få ett MVG men att jag i själva verket kommer få ett IG. Nu, efteråt känns det iallafall riktigt götttt att ha klart det provet och nu äre bara nationella provet i matte c som gäller då!

Shakira – Esto es África


Ke$ha – Boy Like You

Kelis - Home

B.o.B Feat T.I – I’m Lost

Ester Dean Feat. Chris Brown - Big Things

James Fauntleroy – The End

Trey Songz – Already Taken
2010-04-24 @ 10:45:18 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Oss emellan

Gör ett försök till att förbereda mig inför svenska nationella imorgon. Inte för att jag tror att det kommer hjälpa mig på något sätt vilket det borde men ska försöka som sagt...
2010-04-22 @ 19:23:09 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Streetlöve

Så sluuut! Från att vara typ sex pers den förra onsdagen var vi idag en hel liga som kämpade igenom ABS Challenge. Sjukt jävla jobbigt var det och jag inväntar bara morgondagens smärta. När jag kom hem väntade dock ett rejält freeesh Maxmål på mig, sicken tur jag hade som träna då.

Vem kommer sova som en stock inatt om inte me, myself and I?

Sean Paul - Down The Line

Taio Cruz - Lonely

Sean Garrett - Let Me Move On

Sammie - Million Dollar Sex
2010-04-21 @ 21:48:43 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Red label

Vi befinner oss i slutet av april och det snöar, kan det vara ett försent första aprilskämt? Jag hoppas fan att det är det för annars är det synd om Er kan jag lova!

Känt mig lite seg och krasslig idag så blir därför en powernap och sedan ABS Challenge ikväll 18:00, se till att vara där om du har all kind of depress och bara vill dö eller om du helt enkelt vill vara nyttig!

Jerry Rekonius - Higher

Dada Life - Cookies With A Smile (Original Mix)

Jus Jack - That Sound (Max Vangeli & AN21 Extended Club Mix)

snö
Spenderade för övrigt min kväll ute i Tallboda igår hos Manne, där det blev lite fotbollstittande och chill. Inters vinst firades med att värden himself bjöd på en 53 års lagrad whisky. Minen han hade när han öppnade den alltså. "Fan farsan kommer döda mig, men skitirääää!" red label
2010-04-21 @ 14:12:23 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


O.M.G

Kind of bored and nearly dead. Kom till skolan med sol och åkte hem i oväder, vafaan? Tydligen hade det snöat också, synd bara att det inte stanna kvar...eller? Precis hemkommen från träning med slimmen, hörde mjauu från alla håll. Borde egentligen plugga nu men jag orkar bara inte! Jag har typ tappat det även fast det inte är långt kvar nu men det är sånt som händer, som man brukar säga när något går fel. 

Kan någon bara ge mig lite paraaa så jag kan åka utomlands nästa månad i en vecka och komma hem lägligt till avslutningen. Skulle uppskattas stort! Tack på förhand...
 
Marques Houston - Swag Sex (Feat. Soulja Boy) Mastered

Chris Brown - That Somebody
2010-04-20 @ 19:04:02 Permalink Godis att klicka hem Kommentarer (1) Trackbacks ()


26 december 2004

Här har ni mitt svenskatal jag höll idag, blev ett väldigt emotional ämne men det gick!

Tillsammans kan vi.
Tillsammans kan vi hjälpa till dem som inte har det lika bra som oss varje dag.
Tillsammans kan vi se till att mer folk får leva som du och jag.

Den 26e december är inte bara ett datum för mig, för just det datumet gav mig ett minne för livet och lite av en vändpunkt i mitt liv och många andras likaså.

Nu tänker Ni nog, det är bara annandag jul han pratar om men så är det inte för mig. År 2004 åkte min familj tillsammans med flera andra familjer från Sverige till Sri-Lanka för att fira jul och nyår med våra nära och kära. Det vi inte visste var vilken mardröm som väntade oss, mardrömmen vi inte kunde vakna upp ur och glädjas av att det just var en mardröm.

Den 26e december vaknade jag upp och gick till balkongen där många var samlade och kollade ner på gatan, där folk sprang med väskor och bilar körde som aldrig förr. Vi skojjade och undrade om folk hade köpt sista minuten resa, skämtet man nu i efterhand vill ta tillbaka. Strax därpå kom en nära vän springandes och sa till alla att vi var tvungna att samla oss och fort åka iväg eftersom vi bodde nära stranden.

Vi var runt 20 personer + en hund som sattes i en minibuss ämnad för 9 och åkte längre in i landet hem till en familj som givmilt tog emot oss, gav oss mat, tröst och allt sådant vi behövde. Vi satt på golvet, grät hjälplösa, tittade på nyheterna och såg hur dödssiffrorna hela tiden ökade och bad till Gud att vi alla skulle få skonas från detta helvete.

Mardrömmen jag talar om är förstås jordbävningen i Indiska Oceanen som till följd gav flodvågor som svepte över land och med sig tog liv, hem och mycket mer.

Jag tackar alla jag känner men också dem jag inte känner, att jag kom hem säkert och att ingen av mina nära råkade illa ut. Men jag sörjer också för dem som inte hade samma tur och för dem som förlorat någon som stod dem nära.

Jag fascineras hur folket som förlorat sina nära och sitt boende såg till att hjälpa till andra att leta efter överlevande och att hjälpa till att bygga upp det som försvunnit med en enda våg. Likaså fascineras jag av hur världens befolkning enas, visar kärlek och samverkan oss emellan genom att hjälpa till, samla pengar och andra nödvändigheter för att ge till drabbade länder när tragedier sker.

Om människan ändå kunde vara lika öppensinnad och omtänksam oftare som t.ex. då det gäller krig och hungersnöd. Relationen/bandet mellan människor stärks extra mycket när man utsätts för sånt här och då lämnar man inte en person hjälplös. Men att det alltid måste kräva liv för att väcka en värld till liv.

Jag har en dröm om att en dag kunna säga ”Sedan levde de lyckliga i alla sina dagar”.     
Jag avslutar därför detta tal med att säga tillsammans kan vi.

2010-04-19 @ 21:45:35 Permalink My own poetry Kommentarer (3) Trackbacks ()


Idag mår jag bra

No update yesterday men jag ursäktar mig inte! Jag hade bättre saker för mig som t.ex att skriva mitt tal jag hade i svenskan idag liksom, så Ni fick helt enkelt vänta. Talet gick för övrigt ganska bra, tror jag iallafall, bara att vänta och se. Lägger upp det senare ikväll if I have the ork to do that. Dagen har annars vart väldigt slapp med endast two lessons så det firar vi med house!

skönaste killen
Alexandra Burke Feat. Pitbull - All Night Long (Cahill Club Mix)

Axwell vs. Modjo - Lady In The Air  (Arno Cost Norman Doray Bootleg)

Britney Spears - Circus (Tony Pryde Klaas Style Remix)

Swedish House Mafia - Unknown (Paul E Bass & Kick Edit)

R.I.O. - One Heart (Extended Mix)

David Guetta Feat. Barbara Tucker - Give Me Something (Nimrod Gabay Remix)

David Guetta & Afojack - Louder Than Words

Miike Snow - Silvia (Sebastian Ingrosso, Dirty South Alternative Mix)

Kings Of Leon - Use Somebody (Chew Fu Festival Fix)
2010-04-19 @ 14:31:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Livsfilosofi

Ingen händelserik kväll så sammanfattar allt med en bild på den här rackaren. Mycket skäll från en liten jävel. En pitbull som råka sätta på en katt fick det här resultatet.
pitbullkatt


2010-04-18 @ 02:39:47 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Each tear
2010-04-17 @ 19:13:50 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Skit i dom, brorsan kom

Alltså vart jag än går så omringas jag ju av reklam, kompis det går bra nu. Var på ikano förut och var tvungen att tömma blåsan och vad möts jag av? Jo de nya fläshiga toalettrullarna som tydligen säljs där ute på marknaden för fullt och när jag kommer hem har till min förvåning mammsen tydligen också köpt in ett parti. Så om du vill ha din toalettrulle signerad, inga problem.

Okej skämt åt sido, jag har sjukt tråkigt, försöker skriva ett tal men det går ju knaaas. Snart skiter jag i det.

lifeofroysan.blogg.se
2010-04-17 @ 18:01:39 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Until 7 in the morning

Snacka om döööd. Igår var det ju studentskiva som gällde med maskeradbal som tema. Det var faktist riktigt fun vissa stunder med Maximus som var "salongsberusad". Som jag nämnde igår fint folk kommer alltid sent och det gjorde vi, kanske en aning för sent. Vi var de sista som kom och hann därför inte mingla innan och presentera oss så därför fick vi ju självklart ställa oss upp på stolarna när alla andra satt ner för att inleda första ramsan som straff, vilket vi kunde oså...Blev eyefaacked under kvällen så jag eyefacka tillbaka och jag vet att du inte ville göra det du gjorde egentligen men du hade inget val så gick till första "bästa", haha va skön jag e.

Efter skivan bar det av mot Strandgatan 2 för att hjälpa till lite och jaa åt en wook halv sju morgonen i Braskens och klev innanför dörren vid sju imorse och enda gången jag är vaken så tidigt är fan när jag ska upp till skolan!

Min sköna outfit för kvällen, all blaaack!
phantom
                             T-Pain feat. One Chance - Save You
          
2010-04-17 @ 14:59:11 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Phantom of the opera

Tiden är inne. Många av Er trodde att det inte skulle bli något but hell no, I'm kind of a surpriser och jag kommer göra Er kväll! Ikväll är kvällen då jag och Sirrkan går loss och förhoppningsvis många andra. Som sagt som jag sa innan black on black. Once you go black, you never go back! Fint folk kommer alltid sent, ciaoo

Det här är det enda jag visar än så länge för jag vill ju inte ha några copycats som springer runt.
phantom
2010-04-16 @ 18:38:59 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Min sol i mörkret

Idag har vi typ levt livet igen, högvarvat fast även tagit det pretty chill. Hinner inte skriva så mycket så ger mer än tusen ord med dessa bilder. Fan vad najs jag kommer vara ikväll...

flipparn
Milan
Gaaah, vi krockar!
milan
Moi

2010-04-16 @ 17:35:20 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bromance

Till skillnad från Stevieeepunktbloggpunktse så bjuder jag på nedanstående vara och den rätta där också! Faaacka uuuuuuuur! Tryck HÄÄÄR för att tanka hem låten! Men kom ihåg det här is just promote, delete it afterwards and if you like it go and buy it;)

                               Tim Berg - Bromance (Avicii's Arena Mix)

              
skönaste killen
2010-04-16 @ 12:00:29 Permalink Godis att klicka hem Kommentarer (3) Trackbacks ()


Once you go black, you never go back

Ååååh vad sköönt! Jag har precis vaknat och jag vaknade verkligen inte förrän solen var uppe och sken, helt underbart. Ingen skola, ingen para, inga bekymmer, life is güüd now!

Vad gör jag idag då? Jag börjar dagen med att sänka en portion gröt, brusha mina tänder, klä på mig, dra till skolan för att hämta lite stuff, in till stan och träna, basta, efter det ingen aning men förmodligen hem, käka, börja tagga till humöret, go black, hinka och dra till andra destinationer. Ikväll Sirrkan, ja då går vi loss!

Det är verkligen black on black som gäller today! I am and I am going to be the coolest guy you ever met before.

phantom
                                              En riktig jävla faacka ür låt 
                        Benny benassi - The biz satisfaction (afrojack remix)

                
2010-04-16 @ 11:14:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


It hurts somtimes

Fack thiiis! I'm going to sleep now and will not wake up until the sun is up.
2010-04-16 @ 00:27:10 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Magiska under

Min morgon började med försovning och grov träningsvärk i den nedre delen av kroppen efter gårdagens pass. Tog mig en frukost för en gångs skull, hooka upp med min broder Maximus a.k.a Sirwan och vi gick till skolan, Ni hörde rätt, gick till skolan í det underbara vädret. Kom till skolan och hade rast i typ 20 timmar så jag chilla runt och satt nog hela dagen ute och glassa med gott folk.

Resten av dagen har spenderats med vapendragarna Sirrkan, Ali och Eddin. Vi har varit allmänt sköna, cruisat runt, spelat in musikvideos, flippat på Coop Extra, rånat banker och jag har skådat när dem välkommnat Big Tasty. Vi har levt livet idag med andra ord!
anonymous


Maximus
Milanista
katedralskolan
fagots
Huh, vadå jag?
longboard
2010-04-15 @ 21:36:04 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Good night folks

22:39
2010-04-14 @ 22:49:30 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Tur i oturen

Jag har då alltid aktat mig för fåglar över mitt huvud men tydligen inte idag. Så jag försvarade fåglar och sa att de flesta är gulliga då vi haft en riktig krigare här hemma men nejnej visst fick jag en surprise för det. Satt ner på en parkbänk i solen och plötsligt föll något ner bland trädet och det var inte något litet heller. Världens jävla dusch av skit faller ner på min fina väska och min tröja. Ville bara slå en viss person och putta i denne i ån! Det roligaste med det hela var ju att jag faktist sa att det betyder tur att få fågelskit på sig en halvtimma innan. Ack så jag fick för det! Nu lär jag ha tur i resten av mitt liv...Fuck birds!

Abs 30 challenge har vridit av varenda kroppsdel på mig och kastat dem i soptunnan!

Alicia Keys Feat. Lloyd Banks – Unthinkable (Remix)

BoB Feat. Hayley Williams of Paramore  - Airplanes

DJ Khaled Feat. J. Cole - We On

Lil Kim Feat. Detail – Sex Toy

Wale Feat. Chris Brown & Fabolous – Pretty Girls (Remix)

Akon – Her Shoes

Marques Houston – Kickin And Screamin
2010-04-14 @ 20:59:11 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Skön kille, jo jag vet!

Heelt dööd rätt sagt! Kommit hem efter en tung träning och ABS 30 pass. Lyckades även få med Anton på passet som såg ut att ha kramp i hela kroppen redan de första minuterna men det härdar vi bort genom att köra ABS 30 Challenge imorgon! Såjaa, be there or be a tamis...Bastun went crazyy idag, aldrig varit så varmt förut :S

Nu blir det en eller flera mini snickers bar för att fira någonting, brusha mina tänder och sedan sleepa. Snälla bjud på fint väder tomorrow as well!


                        K'Naan ft Will.I.Am & David Guetta - Wavin Flag
              
                                                            I was first!
skön kille
skönare kille
skönaste killen
2010-04-13 @ 22:27:19 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Stundens avnjutare

Efter att ha kommit hem från att ha suttit utanför skolan och njutit av solen ett tag är det nu dags att njuta av denna goding. Ett saltkex, en skiva mögelost med fikonmarmelad på toppen, möms!

Nu blir det packa väskan, dra ut in the sunshine again och sedan invänta ABS 30. Here I come!

                           Kevin Rudolf - I Made It (Mother Superior Remix)
                 
stundens avnjutare

2010-04-13 @ 16:29:24 Permalink Stundens avnjutare Kommentarer (2) Trackbacks ()


Move that bitch crazy

Gaah! Precis kommit hem från training och på listan idag stod ABS 30 tillsammans med "Rah rah ah-ah-ah,
Ro mah ro-mah-mah, Gaga Ooh-la-la"
i högtalarna, det där är ingen lek inte! Fattar fortfarande inte hur tjejerna orkar hela passet samt att hålla samma tempo som mig, eller om det kanske är tvärtom...

Ner i magen åkte precis skink och pastagratäng avslutat med några bejtar choklad, men NU blir det borsta tänderna och dega som fän. Ser ut att bli en tidig kväll!

2010-04-12 @ 21:37:49 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Du söker mina egenskaper hos andra men good luckchuck

Första skoldagen kunde nog inte ha börjat bättre. Hade sovmorgon och underbart väder att cykla till skolan i. Ingen direkt jobbig lektion stod på schemat så fick bli att sitta ute in the sun för att jobba på brännan, hähä.

Kommit hem, laddat upp bilder som tar hundra år per bild att lägga upp här hemma och blir att slappa lite innan det bleejr o träna lite och förhoppningsvis toppat med plugg.


skullconverse
evisu
katedralskolan
fluga

Höres guys!

2010-04-12 @ 16:29:14 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Everything comes to an end

Nu är jag inte mer än helt slut! Sista dagen på lovet fick ett skönt slut iallafall. Började min vårprommis med att gå till Lambert som jobbade i Linköping idag och som för övrigt sticker iväg igen. Hoppas vi får se eller höra dig inom en månad igen iallafall...

Jag gick in till stan och därefter tog jag mig en runda runt ån ENSAM. Vilket jävla väder det var då, underbart var det. Satte mig på en parkbänk och fick lite solsken på mig. Gick vidare och fånga lite kort därav blev det en bildbomb idag.

Nu känner jag att jag måste ta en tupplur innan jag sysslar med något annat. Vi höres om Ni har tur!

akon
iphone
bonaqua
fågel
stångån
stångån
converse
stångån

stångån
stångån

domkyrkan
2010-04-11 @ 20:00:17 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


She's right here

Mmm, för jag vill ju ha sol sista dagen på lovet då jag förmodligen kommer sitta inne...Allt har gått för snabbt utan att det ens hänt allt för mycket va fan. Känns som om det var torsdag igår och jag precis hade gjort ett prov och sedan gick ut men så var det ju inte! Idag borde jag typ plugga som jag egentligen skulle göra hela lovet och alla andra lov jag haft men som sagt kommer jag göra det? Vi väntar helt enkelt och ser efter.

Igår bar det till slut av hem till Miss.Ljungberg där det skulle vara födelsedagsraj. The guys hade dock placerat sig i soffan framför El Clasico. Allt sluta rätt så tidigt och folket tog bussen in till stan där det blev käk, skratt och bilresa hem

Minns ni den här gamla godingen, med snake och "allt"? Nokia 3210! Jag har hört att de är värsta samlingsobjektet nu och att de är värda typ som 5 Iphones tillsammans om inte mer. Så jag säljer denna för endast 1500 kronor till den som vill ha den...jag har också hört att de är värda mer om de är trasiga och om det inte finns någon laddare till. Så, vad väntar ni på!


Ne-Yo Feat. Brandy – She’s Right Here

Avery Storm Feat. Nelly – 10+1

T-Pain – Kiss Her

Mario Brown Feat. Edward Long – I Can Do

Leona Lewis – Fabric Of My Life

The Game Feat. K-Young – Diamonds
2010-04-11 @ 12:08:57 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


B.I.N.G.O

Känner mig inte riktigt taggad än och är inte riktigt party sugen, men sista sköna dagen på lovet liksom, det måste firas. Nu burrar jag tänderna, klär på mig kläder och drar mig in till staden först för enmansparty till en början för därefter drar det vidare till vem veeeet vart. Men iallafall, nu kööör viiii...ciaoo

2010-04-10 @ 20:15:05 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Brun utan sol

Gårdagen bjöd på lite sköna och slappa händelser. Stack ner och träna fort som fan innan det stängde, kom ut helt förlamad och vandrade senare hem till kusinen som fyllde år, där var hela Judas familjen och Noel. Det bjöds på mat, glass, alkoholfria drinkar för mig, glatt humör och ja en massa värme.

Livet gick vidare och träffade grabbsen för lite spontanfika, gossipboys och skratt fram till tre eller efter. Vi ville inte att resan skulle ta slut där så vi åkte till Stockholm och tillbaka för sakens skull liksom...eller? Efter det toppa vi magarna med cheese och klev innanför tröskeln runt halv fem imorse

sushi
Lill stekarn Noel baba
noel
gänget framför...

...solsidan!
solsidan
killen som drack i sin ensamhet.

Team Afro-dite hade också kul 
2010-04-10 @ 16:39:58 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


I can feel it coming

Blev till slut en nykter torsdagsutgång igår kväll. Vanligtvis klarar jag inte av sådana men igår var det ändå okej med mycket skratt och snack. 

Idag är det fredag, med äckligt väder och sista vardagen på lovet innan man går back to reality again! Så vad gör man av denna dag då. Träningssugen är man men träningsvärken sitter still i men jag klarade dock av att träna igår. Just nu har jag mest av allt lust att träna i burger king, lyfta en fet burger, sänka ner den i magen och bara njuta, mmm...Marabou

På tal om ingenting. Milan är glad, han vill träffas och gråta över min axel, så får se om han kommer förbi mig senare. Gör han det så ska jag ta lite modelbilder på han och ge till Er gott folk.

Har då aldrig sett denna förut, snodde den av Tanya så tack till dig om du läser detta. Haha fy fän va sköna killar, kolla bara hur gamlingarna samlas och börjar digga


Men nu Ni, nu blir det en feet och sen frulle. Adios
2010-04-09 @ 15:07:36 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


I like the way you walk and if you walking my way

Dilemmat som många av Er säkert har just nu(kaaanske att jag också har det men det är inte givet) är om Ni ska ut i dimman ikväll eller inte. Visst hade jag rätt? Erkänn bara, göre bah!

Mitt skäl till att inte gå ut är för att vädret har tryckt ner på mitt humör, jag har tränat, är hur jävla seg som helst och kommer därmed vara död om jag drar ut. Skälet jag har som tillåter mig att gå ut är att det är lov, många ska förmodligen ut och jag måste vara en utav dem för att göra deras kväll liksom.

Är ju egentligen bara sugen på att chilla med sällskap, sätta på lite skön musik och bara ta det lugnt förstår Ni! Hur ska detta gå? Återstår bara att vänta och se...


              
2010-04-08 @ 15:37:50 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Don't tell me what I want

Atozzio – Back To My Crib

Andrea Martin – Trying To Forget You

Don Perignon Ft Nikki Flores - Must Have Been Love

Eric Dawkins - Wanted

Keyshia Cole feat. Alicia Keys - Only With You

Yung Berg & K-Young – Like A Pony

August – What I Want
2010-04-08 @ 13:25:30 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag visste att något skulle hända

Alltså ibland visste jag inte riktigt vart vi hade varandra och det hade varit så ett bra tag kände jag. Någon var tvungen att lämna och frågan var bara vem. Jag visste iallafall att det inte skulle vara jag!

Sen jag fick dig har jag skonat ditt liv dag efter dag. Du stod där med din flörtblinkning och lekte cool.Vid midnatt var det slut på eländet, både du och jag visste att det här var det bästa för oss båda! God var du då inte...

Kung var du ändå måste jag säga, som visste att jag gillar pälsar och därmed skrivit i ditt testamente att jag skulle få flå dig och efteråt få full tillgång to your skin.  

påskharen
påskharen
påskharen

See you on the other side.

2010-04-08 @ 00:31:43 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Jag pallar helt enkelt inte

Som rubriken säger, jag pallar helt enkelt inte! Jag är typ helt död känns det som, orkar inte göra ett skit just nu.
Jag GICK in till stan tidigare idag för att träna och GICK sedan hem igen. Jag har träningsvärk från igår på olika ställen att jag inte ens kan lokalisera smärtan, återstår bara att se om jag överlever natten...

Asså mitt lov är typ slut snart och jag har inte gjort ett piss känns det som. Vad ska man göra liksoom? Det är frågan jag ställer i hopp om att få ett bra svar. Har du svaret eller vill spendera lite tid med mig, don't hesitate to contact me!

Nu ska jag dega som faaan.

Jag orkar inte ens burra tänderna, pleaase tyck synd om mig någon...
aquafresh
                             Beyonce - Single Ladies (Mikro 'Housebrothers' Remix)
2010-04-07 @ 22:11:00 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Sista kostnadsfria året

Oh no! Inväntar tandläkaren, hur ska detta gå?
- Ja du Roy, du har 10 hål i tänderna. Hur sköter du tänderna egentligen?
- Tjaa, jag låter dem sköta sig själva!

Faack yaall! Ska in till stan och träna efter sådeså!

Känns för övrigt som att jag tar en överdos av denna skit. Så skönt också när man missar att få dropparna i ögat typ 3 gånger innan dem går i!


Kardinal Offishall Feat. Akon  – BodyBounce


J. Holiday - Girl Like These

TQ Feat. Glasses Malone– The Fastlane

Vivian Green – So Far Gone

B.o.B – Don’t Let Me Fall
2010-04-07 @ 13:58:55 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mjusick makes me lose control

Usher Feat. Will.I.Am & Jae Millz – OMG (Remix)

James Fauntleroy – The Day The World Stood Still

Detail  Feat. Marques Houston – All Day All Night

Chris Brown Feat. Lonnie Bereal & Esther Dean – Favor

Joe Yock Feat. Sean Kingston – Lifestyle

Keri Hilson – Friend Zone

K-Young - Ur My Soul

Trey Songz – Over
2010-04-07 @ 01:15:15 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kära dagbok!

Du vill säkert veta vart jag hållt hus idag eftersom det var ett tag sen vi sågs. Vad har jag gjort då? Jo det var ju liksom så att jag gick till slimmen och bila in till stan för att möta lite grabbs if ya know what I mean. Första destination blev Espresso House där jag sänkte ner årets första frappe! Efter detta tog vi en runda på stan, testa en kostym som satt naaajs på mig som allt annat;)

Gick ner till gymmet och lyfte lite skräp, Lemi gjorde sällskap och visade vart skåpen skulle stå. Efter det var han hungrig och ville käka så han förde oss till donken och sänkte hur mycket fett som helst och vi bah: Okeej, smidiigt...

Jag har för övrigt tandläkartid imorgon, för Er som undrar.

frapino before
frapino after
Jag är allmänt skön
moi
Milan leker biffig
lemi
edin leker kurragömma
edinboy
Slim leker bizzneezzmaan


Grinda på G
2010-04-07 @ 00:33:13 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Havregryn it is

Laddar upp dagen med en ej perfekt tillagad gröt, att jag aldrig kan få till det(med gröt alltså)! Börjar undra vart vårvädret har tagit vägen för det är iallafall inte utanför mig, vilket det borde av alla ställen.

Nu blir det att fixa sig, packa väskan och åka in till town för att kanske fika? och sedan bemöta träningens onda ögon efter ett par dagars semester.

 

2010-04-06 @ 14:48:16 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Flunitrazepam

Klockan är snart 11 och jag har inte åstadkommit så mycket idag känner jag. Bara suttit och suttit, pumpat musik och tagit en långdusch på över en timma, inte dåligt. Inatt 00:55 börjar för övrigt mitt MacGyver-lov. Kan inte göra något annat än älskat! Är du en person som gillar äventyr och vill veta hur man bland annat kan göra en bomb av typ tandtråd, då ska du sätta på femman fem i ett! Nu ska jag i väntan på Mac öppna mitt påskägg och avnjuta ledigheten.

2010-04-05 @ 20:31:13 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Allt vi gjort

Inte tänkte jag på att det var röd dag idag inte. Därmed fick jag en ursäkt till att jag inte stack och träna men imorn, ja då kör vi som aldrig förr...eller?

Thanks to Jeff som länka Allt Vi Gjort som nyligen hade videopremiär, fätt mä tööng! Den där Stor är en skön kille som det går bra för nu. Keep up the bra jobb som vi brukar säga i SK.

2010-04-05 @ 18:37:38 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


I'm here to please you

Första dagen på lovet börjar ju bra iallafall. Vaknar runt tre och endast för att inte göra mammsen arg, annars hade jag legat kvar där någon timma till. Inte nog med det, det har ju snöat och är världens underbaraste väder just nu. Mmm...Känns som om vi är ännu närmare sommaren just nu!! Nu blire keek, skulle behöva forma till kroppen lite men får se hur jag gör med den saken, om jag ens kommer ut från mitt hem.

August – Get It From Me

Bianca Attaberry – Wine It

Bobby Valentino – Party Party Party

Colby O´ Donis – OMG

Cyrus – Can’t Get U Out My Head

Donnell Shawn – She Got My Number

IYAZ – There You Are

Jennifer Hudson – One Shining Moment

Jamie Foxx Feat. Justin Timberlake & T.I – Winner
2010-04-05 @ 16:11:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Turn off the lights and the telephone

Kvällen blev till slut räddad. Åkte ut till Anton ändå där det blev lite korvmys. Satt framför brasan och filosofera, sjöng med mera. Var så himla trött så körde en hel del 5 minuters powernaps där borta.Blev både hämtad och hemskjutsad av lyxtaxi så det blev trots allt en skön kväll.


2010-04-05 @ 03:38:44 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


I guess you'd say, what can make me feel this way

Söndag och lika tråkigt varje gång. Jag är uttråkaduttråkaduttråkaduttråkaduttråkaduttråkaduttråkaduttråkad! Överväger att dra mig mot träsket och Tholle för att chilla lite vid brasan igen men är ju så jävla trött och seg att jag knappt orkar skriva. Att det är en bra bit dit också gör det hela ännu bättre också. Taxi någon? Tack på förhand.

Annars joinar jag kuddarna i sängen och spenderar kvällen framför TVn. Wipeout & Ballar av stål, helt okej ändå.


Dagen har spenderats med my brotha MJ and this sköna sång. 
Michael Jackson - My Girl

2010-04-04 @ 19:58:39 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Speak no evil, hear no evil, see no evil

Efter en skön kväll sitter man nu äntligen här hemma. Blev ett lite skönt födelsedagsfirande med linköping house maffia och ouzo, smarriigt! Natten fortsatte och avslutades med körv. Därefter åkte jag ut till sköna gröna Grebo med kusinerna och var väl framme runt fem tiden inatt

Min fläshiga tavla från Thailand som jag fick av Lambert.
du säger inget, du hör inget, du ser ingetdu säger inget, du hör inget, du ser inget 

2010-04-04 @ 16:37:39 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Glad påsk eller

Trevlig kväll igår, ute i vischan hos Anton. Rätt packat med folk typ två korvar i ett korvbröd om vi säger så. Vissa tappa det helt och gick lost, några hade kul och andra mysigt framför brasan. Jag somna iallafall runt halv sju tiden då ljuset redan hade tittat fram.

Möttes upp av ett underbart väder idag så tog 14 in till staden och mötte upp grabbarna för att utfärda lite ärenden i ett antal timmar! Nu har man kommit hem och ätit för första gången på typ 24 timmar, thats how we like it...

Kvällen är inte över ännu och den har dessutom inte ens börjat! Ikväll blir det födelsedagsfirande för SlimJim som fyllt 20år med lite middag och toppat med utgång, ohyeah. Dimman var det ja,tjatja

brasa
Det här påskägget fick jag igår,hihi...
påskägg
2010-04-03 @ 17:36:50 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Rude Girl

My maaaan has done it agaaiin! Skööön haan eeeee. För att vara snäll och för att det är påsk och så, så bjuder jag på denna låt eftersom det var ett tag sen jag gav Er lite godis. Så here you go, tanka hem låten för bättre kvalitet och börja repeata. PUSH HERE!

2010-04-02 @ 13:41:09 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


A big smile on that

Sköön kväll igår! Blev ett sent besök hos Mårten Gåås a.k.a Lambert för att hälsa på och för att ta med honom ut och härja. Vi korka upp rosén, glas efter glas åkte ner och lillfingret ut vid varje klunk.

Vandringen fortsatte upp mot Ågatan och plötsligt såg vi en kilometer lång kö till Sliver. Skulle vi vara längst bak i den? Hell no! Vi tog VIP kön, Ni vet den där man letar efter en kompis långt fram i kön sen går och hälsar och ställer sig där lite smidigt... Inne var vi nu och faaack vad folk det var. Vi flippa inte där inne men vi hade iallafall keeewl.

After a long time there was a reunion. Stället stängde och vi tog vårat pick och pack och stack ut. Letade efter afterkrogen matplace och då Burger King var kalabalik så stack vi till Kebabbaren och där hade jag inte varit på år och dar. Pingun Josi bjöd på mig på mat eftersom hon tyckte att jag var en så jävla skön kille. Så återigen tack Josi om du läser detta, men skulle hellre ha velat ha ris till kebabtallriken...

Idag när jag vakna kände jag en smärta på min hand. Där var han med sitt leende i cowboykläder, jag hade tydligen gått till en privat tatuerare och skaffat mig en tattoo...eller?

2010-04-02 @ 13:20:57 Permalink Allmänt Kommentarer (6) Trackbacks ()


Åh pååt igeen baah!

Då var det avklarat! Rättskunskapsprovet är avbockat, gick som det gick, labbrapporten är inne, träningen är avklarad och maten väntar och nu är det äntligen loooooooov! Firar vi detta med en skön utgång? Vapendragaren Lambert har ju trots allt kommit hem efter en "hård" månads träning i Thailand.

 

2010-04-01 @ 20:44:10 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0