Vägen till lycka

Ju fler NEJ du får, desto närmare ett Ja är du

Igår var jag bara hemma och dega hela dagen, sov ut efter Stockholmsresan tog det lugnt och det blev chillidillen. Senare på kvällen visste jag inte riktigt vad jag skulle göra inte heller resten av grabbsen förutom Milan som tydligen skulle ut. Mr.Punani svara ej när man ringde eller så, om du ser detta så vetu att du är en punni;). Tog ett litet chitchat med Lambert som senare kom och hämta upp mig för att åka vidare hem till honom. Efter en kort stund fick vi besök av Roberto som fixat frillaan och grejjer. Vi gick ut ur dörren, ner för trapporna, ut från porten, ner till parkeringen och där satt grabbarna i bilen. Slängde en hälsning och sedan bestämde vi oss för att dra ner mot stan.

Vi hade fortfarande ingen aning om vad vi skulle göra, så vi satte oss på Ågatan ett tag och snacka om allt och alla, såg en Lady Gaga kopia i sällskap med en jätte dinosaurie som Sirre spana in. Aja tiden gick, sista droppen var sänkt och vi bestämde oss för en impuls utgång. Gick ner till Platens och var där resten av kvällen. Milan fick en puss på kinden, tummen upp för honom!

Nu bär det av till stan för att möta upp Anton och Babalicious för att dra en väl behövd träning, senare sporthallen för att watch handball.

Har riktigt sköna låtar på ingång,väntar nog med dem till imorgon, you knooow mjusickmondäääy

                                   Alicia Keys feat Beyonce- Put it in a Love Song
                                 



Peace out, L-town

Roysan
2009-12-06 @ 13:57:35 Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: Emmelist

ah vad nice :)



2009-12-06 @ 15:02:25
URL: http://emmelist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Vill du ha en private chat med mig,lämna din mail så kontaktar jag dig (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0